Συγκλονίζει η Χρύσα Παππά: «Δεν ένιωθα όμορφη - Είχα πάρει χάπια κρυφά για να αδυνατίσω»

«Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να έχει ρυτίδες ή να φαίνεται γερασμένη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Χρύσα Παππά: «Δεν ένιωθα όμορφη - Είχα πάρει χάπια κρυφά για να αδυνατίσω»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη εφ όλης της ύλης η Χρύσα Παππά. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το κίνημα #metoo αλλά και για την εμφάνισή της καθώς και την αγάπη της για το γυμνισμό. Μάλιστα, αυξήθηκε ο αριθμός καταγγελιών για τον τέταρτο ηθοποιό - Ανήλικα τα δύο θύματα.

Οι δηλώσεις της Χρύσας Παππά

«Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο και μεγαλώνοντας κάπως μου απαγόρευσαν οι γονείς μου να παίζω με τα αγόρια. Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη μικρή. Μια περίοδο είχα πάρει κρυφά από τους γονείς μου χάπια για να αδυνατίσω».

«Είμαι ημι-vegan. Οι vegan δεν τρώνε ούτε παράγωγα, ούτε φοράνε δερμάτινα ρούχα και παπούτσια. Εγώ προσπαθώ να τα αποφεύγω».

Όσον αφορά την αισθητική επέμβαση, η Χρύσα Παππά είπε ότι: «Δε θέλω καθόλου να κάνω παρεμβατικά πράγματα. Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να έχει ρυτίδες ή να φαίνεται γερασμένη.

Όταν δημοσιεύματα έγραφαν για εμένα για “στυλιστικό ατόπημα”, ήμουν με υπερκόπωση, κορτιζόνη και φόρεσα ό,τι πιο ζεστό υπήρχε. Προτιμώ να μη βάφομαι όσο περνούν τα χρόνια».

Λίγα λόγια για την Χρύσα Παππά

Η Χρύσα Παπά (Θεσσαλονίκη 11 Ιουνίου 1979) είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Προσκήνιο το 2000 και από Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2004.

Εκτός από το να ασχολείται όμως μόνο με το θέατρο και την τηλεόραση, τα τελευταία χρόνια διδάσκει υποκριτική σε παιδιά γυμνασίου λυκείου (saint paul) ανεβάζοντας ετησίως παραστάσεις.