Ιωάννα Τούνη: Μας έδειξε το νέο της σπίτι στη Θεσσαλονίκη και έκανε αγιασμό

Βγαλμένο από περιοδικό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Μας έδειξε το νέο της σπίτι στη Θεσσαλονίκη και έκανε αγιασμό

Τον τελευταίο καιρό βλέπαμε την Ιωάννα Τούνη μέσα από το φιλανθρωπικό show του ALPHA «J2US». Μεταξύ άλλων, η ίδια αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να αποχωρήσει λόγω δικών της θεμάτων.

Μάλιστα, η γνωστή influencer μπήκε στο νέο της σπιτικό και έκανε έναν αγιασμό προκειμένου να της πάνε όλα καλά. Πρόκειται για ένα κτίριο νεοκλασσικό και πανέμορφο, χτισμένο το 1954 το οποίο φυσικά είναι κόσμημα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Κάναμε αγιασμό και Ευχέλαιο στο νέο σπίτι, να φύγουν τα πάντα, να φύγουν τα… φαντασματάκια από το νέο μου σπίτι και τώρα είναι όλα καλά, η ενέργεια εδώ πέρα είναι εξαιρετική».

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

"Είστε εμετός!" - Οργισμένη η Ιωάννα Τούνη με όσα ακούγονται για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! Τι συνέβη ακριβώς

Δεν μασάει τα λόγια της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάρει θέση στα προσωπικά της media (όπως είχε κάνει και για το ροζ βίντεο) κι έχει διαψεύσει διάφορες ειδήσεις που κυκλοφορούν κατά καιρούς και αφορούν το όνομά της. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που θέλουν την Ιωάννα Τούνη να βάζει τέλος στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και εννοείται πως η γνωστή influencer δεν θα το άφηνε έτσι.

Μετά τη διπλή τους αποχώρηση από το J2US, όπου η ξανθιά influencer έφυγε εκτάκτως για λόγους υγείας, οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να περνάει κρίση.

Κάτι που διέψευσε πανηγυρικά η Ιωάννα Τούνη μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο με το αγόρι της! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ταξίδεψε χθες για τη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του. Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά, με την Ιωάννα να σχολιάζει πάνω στη φωτογραφία: «Μερικοί δημοσιογράφοι είστε εμετός».

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου χωρισμός