Ξέσπασε η Βούλα Πατουλίδου για τον προπονητή του τένις: «Δεν έχει καμία δουλειά 13χρονο παιδί να πάει στο σπίτι του»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Βούλα Πατουλίδου για τον προπονητή του τένις:  «Δεν έχει καμία δουλειά 13χρονο παιδί να πάει στο σπίτι του»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ, μίλησε η Βούλα Πατουλίδου σχετικά με τον προπονητή του τένις ο οποίος φέρεται να αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριές του, διατηρώντας ερωτικές σχέσεις μαζί τους.

Οι δηλώσεις της Βούλας Πατουλίδου

«Δεν έχει καμία δουλειά 13χρονο παιδί να πάει στο σπίτι του προπονητή. Όταν ο γιος της ήταν 9 χρονών ήταν σε μεγάλη ομάδα και κάποια στιγμή πήγαινε χαρούμενος μετά τον είδα μαραμένο.

Πρέπει να αφουγκράζεσαι το παιδί. Κάποια στιγμή του είπα τι έγινε και μου είπε δεν θέλω να πω γιατί δεν μου αρέσει, γιατί ο προπονητής μου είπε ότι δεν θα με κρατήσουν.

Στις 15 μέρες με πήραν τηλέφωνο οι υπεύθυνοι της ομάδας και τους είπα τι έγινε. Εγώ θέλω να βοηθήσει τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα και από εκεί και πέρα, αν υπάρχει το ταλέντο θα συνεχίσει. Αυτό ήταν ψυχολογική κακοποίηση».

«Ο Κώστας Βουτσάς μου είχε κατονομάσει έναν από όλους αυτούς που ακούγονται»

Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο Κώστας Βουτσάς πριν χρόνια της είχε μιλήσει για ένα από τα ονόματα που συνδέονται τις μέρες αυτές με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Η αθλήτρια που είχε πάρει θέση και για το θέμα της Σοφίας Μπεκατώρου πριν από λίγο καιρό, εξήγησε πως όταν ο κορυφαίος ηθοποιός της αποκάλυψε την αλήθεια για το όνομα που συνδέεται με τις καταγγελίες, είχε πέσει από τα σύννεφα.

«Κάποια στιγμή, ένας πάρα πολύ μεγάλος και καταξιωμένος και πάρα πολύ αγαπητός ηθοποιός, ο Κώστας Βουτσάς, μου είχε κατονομάσει έναν από όλους αυτούς που ακούγονται και του λέω “δεν μπορεί ρε Κώστα”. Μου λέει “είναι ανεπίτρεπτο να είναι τόσο μεγάλο ταλέντο σε όλα του, τόσο καταξιωμένος και να μπαίνει στη διαδικασία άσκησης εξουσίας για να μπορέσει να είναι με ένα νεαρό κορίτσι”. Αυτό ήταν πριν από πάρα πολλά χρόνια και από τότε άρχισα να παρακολουθώ γιατί λέω… δεν μπορεί», είπε αρχικά η Βούλα Πατουλίδου.

«Καθόμασταν με τον Κώστα δίπλα δίπλα στο ΚΘΒΕ, έμπαινε ο κόσμος και εγώ δεν υπήρχα, φυσικό κι επόμενο, γιατί ήταν το “θηρίο” μπροστά μου, ήταν ο Βουτσάς, τον οποίο όλοι ερχόντουσαν και προσκυνούσαν. Αυτή η γενναιοδωρία του και το χαμόγελο… Αυτός ήταν πραγματικά ένας άντρας παλαιάς κοπής. Εννοείται ότι αυτόν τον άντρα τον ακούμε αυτές τις μέρες στις καταγγελίες», κατέληξε.