Σάκης Τανιμανίδης: Η τρυφερή ανάρτηση με την μητέρα του - "Βροχή" τα likes

«Τα καλύτερα δώρα για τους γονείς είναι...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: Η τρυφερή ανάρτηση με την μητέρα του -

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μιας και απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την ζωή του. Με αφορμή λοιπόν την ονομαστική της γιορτή ο ίδιος έκανε μια τρυφερή ανάρτηση.

Ο παρουσιαστής θέλοντας να τιμήσει την μητέρα του για όλα όσα έχει κάνει, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα. Ένα μήνυμα που αφορά ίσως όχι μόνο τα μικρά παιδιά αλλά και τους ενήλικες.

Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα που γιορτάζει, πήγαμε βόλτα με την μαμά (πρόσφατα και γιαγιά) στο κέντρο της πόλης! Τα καλύτερα δώρα για τους γονείς είναι «χρόνος μαζί τους», όχι αντικείμενα!! ? @stammatoula #mymother».

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

"Φωτιά" η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη - Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι

Το βράδυ του Σαββάτου 6/11 η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πραγματοποίησαν μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση, κάτι που πλέον δεν γίνεται τόσο συχνά καθώς προτεραιότητα για εκείνους αποτελούν τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψαν πως πρόκειται να μετακομίσουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έδωσαν το παρών στο λαμπερό πάρτι της Αλεξάνδρας Λοΐζου Παναγιώτου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας και έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις κομψές και άκρως chic εμφανίσεις τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν απαστράπτουσα μέσα στο κατακόκκινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στη βραδινή της έξοδο ενώ από την άλλη ο Σάκης Τανιμανίδης επέλεξε να φορέσει ένα κουστούμι.

Οι αναρτήσεις από τη βραδινή έξοδο Μπόμπα - Τανιμανίδη