Μπέσσυ Αργυράκη: Αποκάλυψε τον λόγο που ο σύζυγός της δεν ήθελε να συμμετάσχει στο Dancing with the Stars

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μπέσσυ Αργυράκη: Αποκάλυψε τον λόγο που ο σύζυγός της δεν ήθελε να συμμετάσχει στο Dancing with the Stars

Το πρωί της Τρίτης 9/11 η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day». Μέσα σε όλα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον σύζυγός της, Λευτέρη Νικόλιζα καθώς αποκάλυψε πως δεν ήθελε να πάρει μέρος στο "Dancing with the stars" γιατί φοβόταν ότι θα τη χάσει από την άλλη το twitter έχει ξετρελαθεί μαζί της.

Οι δηλώσεις της Εβελίνας Νικόλιζα

«Είμαι σε μια καθημερινή γιορτινή διάθεση. Αυτό μου το έχει δώσει ο χορός. Η αγάπη του κόσμου τόσα χρόνια έχει γεμίσει αθροιστικά τόσα χρόνια μέσα μου και με έχει γεμίσει με ένα ανέβασμα ψυχής φοβερό. Αυτό με βοηθά να κάνω αυτό που με ευχαριστεί»

Ο άντρας μου δεν ήθελε να πάω στο DWTS γιατί φοβόταν. Δεν είναι λογικό; Έχω τόσες δραστηριότητες και έχω άλλη μια τώρα που μου ρουφάει την καθημερινή μου ζωή τελείως. Τα έχω αφήσει όλα και έχω πέσει με τα μούτρα εκεί, έχει απαιτήσεις. Σου λέει θα τη χάσω τελείως… Τον ευχαριστώ πάρα πολύ και δημοσίως».

Την έχουν φάει οι πρόβες - Πόσα κιλά έχασε η Μπέσσυ Αργυράκη κατά την διάρκεια του DWTS

Σχεδόν καθημερινές είναι οι πρόβες για τους παίκτες του DWTS, με αποτέλεσμα η Μπέσσυ Αργυράκη να έχει αρκετά κιλά μέσα σε περίπου 3 εβδομάδες από την ημέρα που μπήκαν στο studio για χορό. Την αποκάλυψη μάλιστα, έκανε η ίδια σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, ενώ στην συνέχεια έκανε δηλώσεις και ο παρτενέρ της, Γιούρι Ντιμιτρόφ.

«Και αγχώθηκα και δρομολόγησα την περίπτωση του να φύγω στο ότι έχω πολλά να κάνω άμα φύγω. Από την άλλη όσο συμμετέχω στο show, τρελαίνομαι, κανείς δεν θέλει να φύγει, τουλάχιστον να το ζήσει όσο γίνεται παραπάνω», είπε για την στιγμή που βρέθηκε στην τελική δυάδα.

Η Μπέσσυ Αργυράκη δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τον σύζυγό της, Λευτέρη Νικόλιζα: «Η σχέση μας δεν χρειαζόταν να ανανεωθεί, ήταν ούτως ή άλλως σε μία καλή φάση και παραμένει. Απλά μου λέει ότι έχω χάσει κιλά. Έχω χάσει 10 κιλά».

Στη συνέχεια μίλησε και ο παρτενέρ της, Γιούρι Ντιμιτρόφ: «Είναι πολύ καλή μαθήτρια. Δηλαδή πάλι σήμερα ήτανε πριν από εμένα, πάλι μου είχε πάρει καφέ. Η Μπέσσυ έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την αρχή. Συγκεντρώνεται πολύ περισσότερο στα βήματα και τα μαθαίνει πολύ πιο εύκολα και σιγά σιγά οι εκπλήξεις θα γίνονται όλο και περισσότερες».