Δημήτρης Κεχαγιάς: Σε σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Και ήταν πολύ διαχυτικοί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Κεχαγιάς: Σε σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Σε σχέση είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η αποκάλυψη έγινε από την On time με πληροφορίες της Σπυριδούλας Τριάντου. Συγκεκριμένα, είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Λιόλιου η οποία συμμετέχει στο J2US και η τελευταία της εμφάνιση της ήταν "καυτή".

Η δημόσια εμφάνιση Κεχαγιά - Λιόλιου

Μάλιστα το ζευγάρι την περασμένη βδομάδα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Δασκουλίδης και ο Σάκης Αρσενίου και έκατσαν στα πίσω τραπέζια του μαγαζιού. Οι πληροφορίες της εφημερίδας τους θέλουν επίσης να είναι αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους.

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Δημήτρης Κεχαγιάς γνωρίζονται εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ το καλοκαίρι επισκέφτηκαν και τη Μύκονο διαψεύδοντας ωστόσο τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι. Ωστόσο ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, καθώς στο Περιστέρι έδειχναν να είναι πολύ κοντά και όχι φιλικά.

Σε σχέση Κατερίνα Λιόλιου Δημήτρης Κεχαγιάς

Η Κατερίνα Λιόλιου βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον πρώην σύντροφό της και αποκάλυψε αν μίλησαν

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Κατερίνα Λιόλιου η οποία συμμετέχει φέτος στο «Just the two of us» μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και όπως φαίνεται μέχρι στιγμής είναι ένα από τα φαβορί του φαντασμαγορικού show.

Μέσα σε όλα η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συμμετοχή στο σόου τραγουδιού. «Το κομμάτι που αφήνω την Αλεξάνδρα μόνη της είναι το πιο στενάχωρο για εμένα. Είμαι στο μαγαζί εκείνη την ώρα, ετοιμάζομαι να βγω στο πρόγραμμά μου και έχω live το κινητό μου στο Live Streaming και βλέπω τη διαδικασία και στεναχωριέμαι που είναι μόνη της.

Δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Φεύγω όσο το δυνατόν πιο αργά γίνεται. Τρέχω στο δρόμο», είπε η Κατερίνα Λιόλιου. Όταν ρωτήθηκε αν μίλησε με τον πρώην σύντροφό της Μπο, ο οποίος ήταν στον ίδιο χώρο, απάντησε: «Δεν μίλησα».