«Ήταν άθλιο! Θα είχα αυτοκτονήσει...» - Συγκλονίζει η Πέμη Ζούνη

«Είναι ένα τραύμα που δεν θα ξεπεράσω ποτέ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν άθλιο! Θα είχα αυτοκτονήσει...» - Συγκλονίζει η Πέμη Ζούνη

Στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος στην ΕΡΤ1 βρέθηκε καλεσμένη η Πέμη Ζούνη, μετά το περιστατικό που την έκανε έξαλλη, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε την περιπέτεια που έζησε πριν λίγα χρόνια. Τα λόγια της ηθοποιού συγκίνησαν όλους στο πλατό.

Η εξομολόγηση της Πέμης Ζούνη

«Ήταν άθλιο. Αν δε είχα κοντά μου δικούς μου ανθρώπους και αν δεν είχα τη συνήθεια να μην με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για μένα μπορεί να είχα αυτοκτονήσει. Είναι πολύ μεγάλο αυτό το θέμα. Η λάσπη έπεφτε γενναιόδωρα. Ήταν άγριο πράγμα. Τα media είχαν ανθρωποφαγικές αγριότητες.

Σε πιο κλειστό επίπεδο συνάδελφοι ήταν χειρότεροι σε συμπεριφορά. Είναι ένα τραύμα που δεν θα ξεπεράσω ποτέ. Το τραύμα που δεν θα ξεπεράσω είναι ένας αγαπημένος συνεργάτης που με ήξερε πολύ, αυτός, όταν μου γύρισε την πλάτη και νόμιζε ότι τον εξαπάτησε, ίσως για εμένα ήταν το μεγαλύτερο χαστούκι και από αυτά που συνέβησαν» είπε αρχικά.

Για την περίοδο που ασχολήθηκε με την πολιτική: «Μου το ζήταγαν καιρό και όσο είχα το άλλοθι του ασυμβίβαστου με το θέατρο και έλεγα “όχι”. Μπαίνοντας είπα να κάνω μερικά από όσα ήθελα στον τομέα του Πολιτισμού. Μετά έσκασε η βόμβα στα χέρια μας, της χρεωκοπίας. Η απόφασή μου να φύγω ήταν απόφαση λογικής.

Απολύτως λογική. Δεν αισθάνθηκα προδομένη από το κόμμα μου αναμετριέμαι με τις δικές μου επιλογές. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν παραμονές του μνημονίου. Ήταν ένα ψυχολογικό θρίλερ. Ήταν προφανές ότι δεν είχαμε επιλογή, έτσι ήταν τα πράγματα. Σε μεγάλες στροφές της ιστορίας τα ηθικά διλλήματα είναι δύο πέτρες που σε αλέθουν».

«Είχα με τον Κώστα Καρρά μία συγκρουσούλα σκηνική της στιγμής»

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε για όλα κι για όλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην κόρη της που παντρεύτηκε πριν από λίγα χρόνια και για τη σταδιοδρομία της στο θέατρο όσο και για αν έχει δεχτεί άσχημες συμπεριφορές στον εργασιακό της χώρο, για τις οποίες έχουν μιλήσει αρκετοί ηθοποιοί.

Για τον γάμο της Ελεονώρας Σκέντζου αρχικά δήλωσε συγκινημένη: «Θες να βλέπεις τον απόγονό σου να σε ξεπερνάει και σε χαρακτήρα και σε διαδρομή».

Ενώ αμέσως μετά απάντησε για το αν έχει έρθει σε σύγκρουση με συναδέλφους της: «Δεν ήρθα σε συγκρούσεις ποτέ. Μία στιγμή χαριτωμένη είχα με τον Κώστα Καρρά που ήταν μία συγκρουσούλα σκηνική της στιγμής, τον οποίο εκτιμούσα πολύ αλλά με θεωρούσε μικρή και πήγε να μου τη βγει στη σκηνή κάποια στιγμή καταργώντας μου αυτά που έπρεπε να βγάλουν γέλιο, δηλαδή ατακάροντας νωρίτερα. Όταν βεβαιώθηκα ότι το κάνει επίτηδες του το ανταπέδωσα μία φορά, γύρισε με κοίταξε, συνεννοηθήκαμε, άλλαξε δρόμο, δεν το συζητήσαμε ποτέ ξανά, του έδειξα πώς είναι, αλλά δεν τσακώθηκα ποτέ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις αγαπημένες της συνεργασίες όπου ήταν αυτές με τον Γρηγόρη Βαλτινό, τον Γιάννη Φέρτη, τον Ντίνο Ηλιόπουλο και τον Ανδρέα Βουτσινά.