Ξέσπασε σε λυγμούς στο Super Κατερίνα η Χρίσλα Γεωργακοπούλου - «Τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια...»

"Λύγισε" για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή και για τη σύντροφό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε λυγμούς στο Super Κατερίνα η Χρίσλα Γεωργακοπούλου - «Τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια...»

Με αφορμή την είδηση του θανάτου του αγαπημένου τραγουδιστή, Χρήστου Κυριαζή, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης (10/11), μιλώντας για την σύντροφό του, τη γυναίκα που δεν έφυγε από το πλευρό του στις δύσκολες αυτές στιγμές που έζησε.

Τα κλάματα της Χρίσλας Γεωργακοπούλου στο Super Κατερίνα

«Η σύντροφος του, η Σοφία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήταν… Είναι… Ήταν πολλά χρόνια δίπλα στον Χρήστο Κυριαζή και θέλω να σας πως ότι, προσωπική μου εκτίμηση, ένας άνθρωπος που πραγματικά αγάπησε και σεβάστηκε τον Χρήστο. Μία γυναίκα που ποτέ δεν τον εκμεταλλεύτηκε. Ποτέ στη δημοσιότητα δεν βγήκε στο πλάι του γιατί ήθελε κάτι να κερδίσει.

Είναι ένας άνθρωπος που πάντα την ένοιαζε να είναι καλά ο Χρήστος. Τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια είναι σε αυτή την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Τα κλάματα της Βάνας Μπάρμπα για τον Χρήστο Κυριαζή

«Ο Χρήστος είχε απομονωθεί τα τελευταία χρόνια. Είχε μια κυρία δίπλα του, τη Σοφία, μια σπουδαία γυναίκα που φρόντιζε τα πάντα για εκείνον. Η γυναίκα αυτή χρειάζεται στήριξη και τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Εμένα είναι κομμάτι της ζωής μου που έφυγε οριστικά. Είναι ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, μεγάλη προσωπικότητα, ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η εποχή τους ανθρώπους αυτούς τους βγάζει έξω και κρατάει άλλους υποδεέστερους, δεύτερους και τρίτους. Τον είχα δει τελευταία φορά σε συναυλία στον Πειραιά, το αγαπημένο του λιμάνι. Είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα», είπε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.