Θρήνος για τον Χρήστο Μενιδιάτη

«Έφυγε με το κεφάλι ψηλά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Χρήστο Μενιδιάτη

Στην εκπομπή Love it μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος αναφέρθηκε στον θάνατο του καλού του φίλου και συνεργάτη, Χρήστου Κυριαζή. Ο τραγουδιστής εξήγησε μεταξύ άλλων πως επιθυμία του Κυριαζή ήταν να πεθάνει ήσυχα στο σπίτι του.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Μενιδιάτη για τον Χρήστο Κυριαζή

«Μια είδηση τραγική. Για όσους γνωρίζαμε τον ίδιο και την οικογένειά του ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό το πολύ τραγικό γεγονός. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Χρήστο Κυριαζή πριν περίπου τέσσερα χρόνια όταν και συνεργαστήκαμε.

Ήταν συγκλονιστική εμπειρία να είσαι μαζί του πάνω στη σκηνή αλλά και κάτω. Ένας άνθρωπος πολύ ιδιαίτερος, γλυκός, ερωτικός, πραγματικά μοναδικός. Ήμουν από μικρός θαυμαστής του και μετά φίλος του. Ναι γνώριζα ότι τα πράγματα μέρα με τη μέρα δυσκόλευαν. Το πάλευε τα τελευταία δύο χρόνια με πάρα πολύ αξιοπρέπεια. Αρχοντική συμπεριφορά απέναντι στο τέρας. “Έφυγε” με το κεφάλι ψηλά.

Ήταν επιθυμία του να μη νοσηλευτεί και να “φύγει” στο σπίτι του. Δεν ήθελε να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο, παρότι η κατάστασή του χειροτέρευε μέρα με τη μέρα», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Τα κλάματα της Χρίσλας Γεωργακοπούλου για τον Χρήστο Κυριαζή και τη σύντροφό του

«Η σύντροφος του, η Σοφία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήταν… Είναι… Ήταν πολλά χρόνια δίπλα στον Χρήστο Κυριαζή και θέλω να σας πως ότι, προσωπική μου εκτίμηση, ένας άνθρωπος που πραγματικά αγάπησε και σεβάστηκε τον Χρήστο. Μία γυναίκα που ποτέ δεν τον εκμεταλλεύτηκε. Ποτέ στη δημοσιότητα δεν βγήκε στο πλάι του γιατί ήθελε κάτι να κερδίσει.

Είναι ένας άνθρωπος που πάντα την ένοιαζε να είναι καλά ο Χρήστος. Τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια είναι σε αυτή την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.