«Καμία ώρα θα μείνω στον τόπο...» - Παραλίγο τούμπα για την Μενεγάκη στον αέρα του Mega

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Καμία ώρα θα μείνω στον τόπο...» - Παραλίγο τούμπα για την Μενεγάκη στον αέρα του Mega

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη με πρωταγωνίστρια την ίδια. Η παρουσιάστρια παραλίγο να βρεθεί στο πάτωμα, λόγω προβλήματος που υπάρχει στο σκηνικό.

Συγκεκριμένα, το τακούνι του παπουτσιού της, κόλλησε στο πλακάκι και δεν έβγαινε με τίποτα. Έτσι λοιπόν, έβγαλε το παπούτσι, έσκυψε και το έβγαλε με το χέρι της και στη συνέχεια το ξαναφόρεσε.

«Θα πέσω κάτω καμια ώρα, που κολλάει το παπούτσι μου, αν δε μου φτιάξετε αυτή εδώ την ιστορία εδώ κάτω. Ρε πότε θα μου τα κλείσετε αυτά εδώ, δεν είπαμε για να μην μείνω;», είπε φωνάζοντας στους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες η Ελένη Μενεγάκη.

Ωστόσο, δεν το είπε με νεύρα ή... γκρίνια, καθώς σήμερα 10/11 η παρουσιάστρια φάνηκε να έχει πολύ όρεξη. Μάλιστα, πριν από αυτό το περιστατικό, παραλίγο να πάθει... καρδιά με την αποκάλυψη που της έκανε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για τον γιο του.

Βίντεο με την παραλίγο τούμπα της Ελένης Μενεγάκη

Η επική γκάφα της στον αέρα της εκπομπής προκάλεσε πολλά γέλια

Η Ελένη Μενεγάκη την φετινή τηλεοπτική σεζόν φαίνεται πως έχει επιστρέψει και πάλι αρκετά δυναμικά καθώς είναι λες και δεν έκανε ποτέ «break» από την τηλεόραση.

Μέσα σε όλα το μεσημέρι της Πέμπτης 4/11, έγινε ένα απίστευτο μπέρδεμα on air στην εκπομπή «Ελένη με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετά γέλια στη συνέχεια. Δείτε επίσης την αποθέωση που έκανε στον Σάββα Πούμπουρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια έδινε δώρα και μίλησε με μία τηλεθεάτρια την οποία έλεγαν, Μαρία και η Ελένη της «άλλαξε» το όνομα καθώς την αποκάλεσε Μαρίνα. «Έλα Μαρίνα μου, έλα Μαρινάκι μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια όταν κατάλαβε ότι είχε μπερδευτεί, δικαιολογήθηκε, αφού έχει κόρη που την λένε Μαρίνα και ο νους της ήταν στην 7χρονη κόρη της.