«Έχω δεχθεί body shaming» - Απρόσμενη αποκάλυψη από την Ιωάννα Μαλέσκου

«Ακούω καθημερινά άπειρα πράγματα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έχω δεχθεί body shaming» - Απρόσμενη αποκάλυψη από την Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου φιλοξένησε στη σημερινή (10/11) εκπομπή της την Κατερίνα Πεφτίτση και κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, δε δίστασε να αποκαλύψει πως και η ίδια έχει δεχθεί ανά καιρούς body shaming ενώ καθημερινά ακούει σχόλια για τα ρούχα που φοράει.

Θυμίζουμε πως όταν η Ιωάννα Μαλέσκου είχε πρωτοεμφανιστεί στον ΣΚΑΪ, είχαν ακουστεί κάποια σχόλια για το αποκαλυπτικό μπούστο που είχε επιλέξει και εκείνη είχε απαντήσει με πολύ αυστηρό τρόπο.

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Έχω δεχτεί άπειρες φορές body shaming. Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα για την εμφάνισή μου, για το σώμα μου. Βεβαίως κι έχω βάλει κιλά και κάποια στιγμή θα βγάλω. Προσέχω την εμφάνισή μου, προσέχω την υγεία μου. Με το ντεκολτέ, με το αν φόρεσα και φάνηκε λίγο παραπάνω μπούτι, σώμα, πόδι, για όνομα του Θεού. Ακούω καθημερινά άπειρα πράγματα.

Όταν κάτι δεν ισχύει, δεν σε αγγίζει. Η δική μου άποψη σε αυτό ήταν ότι πολλές φορές σε αγγίζει κάτι ακόμα κι αν δεν ισχύει, γιατί σε πνίγει το γεγονός ότι σε αδικούν ή είναι κάτι το οποίο δεν σε τιμά. Πολλές φορές επιλέγω τη σιωπή, αλλά είναι κάποιες φορές που λες ώπα, πρέπει να σταματάς και να βάζεις ένα φρένο σε κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Δάκρυσε στον αέρα του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου - «Όταν γίνεις μάνα θα με θυμηθείς»

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι (9/11) ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του με πολύ τρυφερό τρόπο, κάνοντας την Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της να συγκινηθούν.

Λίγο μετά τα κλάματα του Αλέξανδρου Παπανδρεόυ για την απώλεια της θείας του, βούρκωσε και η Ιωάννα Μαλέσκου με τα υπέροχα λόγια του καλεσμένου της.

«Την πρώτη φορά που ήρθε να με δει στο θέατρο, όταν είχε τα τραγούδια, είδα μια σκιά και ήταν η κόρη μου, που χόρευε. Πάνω στην υπόκλιση, την είδα στην άκρη της σκάλας και κρατούσε ανθοδέσμη. Νομίζω είναι τα πιο ωραία λουλούδια που έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου. Πολλές φορές χειροκροτούσε και φώναζε “μπράβο”. Είχα τρελαθεί. Τώρα είναι 5 χρονών» είπε ο Γιώργος Παράσχος.

Στη συνέχεια είπε απευθυνόμενος στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα έρθει η ώρα που θα γίνεις μάνα. Ούτε μητέρα ούτε μαμά, μάνα. Γιατί είναι βαριά λέξη και θα με καταλάβεις στο απόλυτο».