Ελένη Φουρέιρα: «Τα παιδιά του GNTM έπαθαν σοκ όταν με είδαν»

«Είμαι πολύ μεγάλη φαν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: «Τα παιδιά του GNTM έπαθαν σοκ όταν με είδαν»

Λίγο μετά τη συμμετοχή της στο GNTM 4, η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στην εκπομπή Breakfast At Star και μεταξύ άλλων εξήγησε πώς αντέδρασαν τα παιδιά του ριάλιτι μόλις την αντίκρυσαν στο πλατό.

Η Ελένη Φουρέιρα την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως είναι μεγάλη φαν του GNTM και έτσι το βλέπει κάθε χρόνο, ενώ προσπάθησε να μην αδικήσει τα παιδιά και να τα προβάλλει όσο περισσότερο γίνεται.

Οι δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα για το GNTM 4

«Τα παιδιά όταν με είδαν δε μιλούσα. Μου έλεγαν ότι έπαθαν σοκ. Προσπάθησαν να μην αδικήσω κανέναν, γι΄αυτό δεν χόρεψα. Είμαι φαν του GNTM, το βλέπω κάθε χρόνο.

Όταν ξυπνάω το πρωί είμαι με τις πιτζάμες μου, δε σκέφτομαι καθόλου τι θα βάλω. Αν με πετύχεις έξω θα με δεις χάλια, με φαρδιά ρούχα, άβαφη, με καπέλα, αλλά μου αρέσει», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο GNTM 4

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο GNTM 4 δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη καθώς μαγνήτισε για τα καλά τα βλέμματα τόσο των μοντέλων όσο και των τηλεθεατών που περίμεναν πως και πως αυτή τη στιγμή.

Μεταξύ άλλων, η εκρηκτική παρουσία της Ελένης Φουρέιρα, που με το live performance της συνόδευσε τα μοντέλα στο catwalk. Η γνωστή τραγουδίστρια φόρεσε ένα άκρως αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε τη σιλουέτα της.

Οι επιτυχίες που ακούστηκαν δεν ξεσήκωσαν μόνο τους κριτές, που παρακολουθούσαν αυτό το fashion αλλά ξεσήκωσαν επίσης και τον κόσμο στο Twitter.