GNTM 4: Η σέξι εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα "μαγνήτισε" τα βλέμματα των μοντέλων

Πως αντέδρασαν;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Η σέξι εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές το επεισόδιο της Τρίτης 9/11 καθώς οι εξελίξεις στο GNTM 4 είναι άκρως καταιγιστικές μετά από την άφιξη των 4 μοντέλων που τους δόθηκε η δεύτερη ευκαιρία προκειμένου να μπουν και πάλι στο σπίτι.

Όπως ανακοίνωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, οι παίκτες έπρεπε να κάνουν ένα εκρηκτικό catwalk, στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα, η οποία θα πλαισίωνε το show με τις επιτυχίες της.

Με το μότο του σχεδιαστή να είναι η ελευθερία της έκφρασης, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αναδείξουν τα ρούχα με την προσωπικότητα και τον δυναμισμό τους, τόσο με το περπάτημα, όσο και με τις πόζες τους στο φακό του Mike Tsitas.

Μεταξύ άλλων η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα "εισέβαλε" στο GNTM με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, με αποκαλυπτικά κοψίματα και φυσικά μαγνήτισε τα βλέμματα με την σέξι εμφάνιση της.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο GNTM 4

Spoiler για το GNTM 4 - Αυτή είναι η τελική 3άδα

Μπορεί στην τηλεόραση το GNTM να βρίσκεται στα μισά, ωστόσο, τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει πάρα πολύ. Τόσο πολύ που όχι μόνο παίκτες έχουν αποχωρήσει, αλλά έχουν επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητα τους και διασκεδάζουν σε νυχτερινά κέντρα.

Μετά λοιπόν τη φωτογραφία που κυκλοφορεί και θέλει την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να έχει τρυφερά τετ α τετ με παίκτη του ριάλιτι, βγήκε το spoiler για τους τρεις παίκτες που φτάνουν τον τελικό και θα "μονομαχήσουν" μπροστά από την φωτογραφική για την νίκη.

Σύμφωνα με το ethnos.gr και ρεπορτάζ του για το ριάλιτι μοντέλων, οι παίκτες που τα κατάφεραν με τις επιδόσεις του να φτάσουν μέχρι το τέλος, είναι η Όλγα Ντάλλα, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.

Αυτή είναι η τελική 3άδα του GNTM 4