GNTM 4 - spoiler: Αποχώρησε πολυσυζητημένος παίκτης και τον "τσάκωσαν" σε κλαμπ με το τσιγάρο στο χέρι

O λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - spoiler: Αποχώρησε πολυσυζητημένος παίκτης και τον

Μπορεί μέσα στο σπίτι του GNTM 4 αυτή την στιγμή να βλέπουμε πως υπάρχουν 12 παίκτες - με την είσοδο του Αιμιλιάνο - ωστόσο, τα γυρίσματα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και πολλοί από τους παίκτες έχουν αποχωρήσει και επιστρέψει στην καθημερινότητα τους.

Ανάμεσα στα επίδοξα μοντέλα που έχουν δει την πόρτα του σπιτιού, είναι και άτομα από την ομάδα "quadrifolio" κάτι που θυμίζει FF ή Τριάδα φωτιά, που απαρτίζεται από Αγγαίο, Ναπολέων, Γιάννη και Βασίλη.

Από αυτή την ομάδα λοιπόν, ήδη έχει αποχωρήσει ήδη ο Ναπολέων, ο Βασίλης οικειοθελώς αλλά και ακόμη ένας που τον "τσάκωσαν" στο Μιλάνο.

Σύντομα ωστόσο θα δούμε και την αποχώρηση του Γιάννη, τον οποίο "τσάκωσαν" σε γνωστό νυχτερινό κέντρο να διασκεδάζει με ένα τσιγάρο στο χέρι.

Βίντεο από τον Γιάννη του GNTM μετά την αποχώρηση του

Οι δηλώσεις του Βασίλη μετά την αποχώρηση του

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast At Star βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (29/10) ο Βασίλης Παρωτίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το GNTM 4, μία απόφαση που έφερε πολλές αντιδράσεις στο παιχνίδι.

Ο Βασίλης αποχώρησε την περίοδο κατά την οποία είχαν διακοπεί τα γυρίσματα μετά την μετακίνηση των παικτών από το σπίτι λόγω της πυρκαγιάς στην Αττική.

«Δεν νιώθω ότι τα παράτησα, για μένα ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του όρια, τα δικά του θέλω και τους δικούς του στόχους. Όταν βρει ότι μεταξύ αυτών έχει βρει μια ισορροπία και έχει φτάσει σε ένα σημείο που τον ικανοποιεί αλλά βλέπει ότι δυσκολεύεται, δεν αντέχει άλλα. Είναι το πόσο το θες και πόσο μπορεί να το θες.

Είδα κάποια στιγμή ότι δυσκολευόμουν πολύ και γενικά δεν ήθελα να φτάσω στα όριά μου, είπα θα το πάω μέχρι ενός σημείου, έτσι κι αλλιώς, εγώ είμαι άνθρωπος που κάνω πράγματα για τις εμπειρίες και είπα πως θα το ζήσω, και θα πάω μέχρι όπου με πάει μόνο του. Ήταν θέμα αντοχών.

Είχα πει πίσω από τις κάμερες ότι θέλω να φύγω, υπήρξαν στιγμές που ο καθένας έφτανε στα όρια του. Πάρα πολλά πρόσωπα έφτασαν ως εκεί…», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Παρωτίδης.