Συντετριμμένη η Βάνα Μπάρμπα - "Σ' ευχαριστώ που υπήρξες στην ζωή μου"

Η συγκινητική ανάρτηση για τον Χρήστο Κυριαζή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συντετριμμένη η Βάνα Μπάρμπα -

Σε ηλικία 68 ετών έφυγε από την ζωή ο Χρήστος Κυριαζής, σκορπώντας ανείπωτο πένθος. Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν και δημόσια ήταν η Βάνα Μπάρμπα.

Μια από τις επιτυχίες του τραγουδιστή, ήταν το «Έχω Κλάψει», το οποίο είχε γράψει για έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες που έζησε, την Βάνα Μπάρμπα.

Η ίδια που βγήκε κλαμμένη στο Super Κατερίνα λόγω της απώλειας του, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Χρήστο.. καλό ταξίδι. Σευχαριστω που υπήρξες στην ζωή μου...μου έμαθες πολλά... ήσουν σπουδαιος».

Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή

Συντετριμμένη η Βάνα Μπάρμπα

Όταν ο Χρήστος Κυριαζής αφιέρωνε στη Βάνα Μπάρμπα τραγούδια και εκείνη τον "έλουζε" με λουλούδια

Η Βάνα Μπάρμπα, πρώην σύντροφος του και καλή του φίλη, τον είχε επισκεφθεί στα μπουζούκια πριν λίγο καιρό και οι δυο τους είχαν ένα υπέροχο στιγμιότυπο.

Ο Χρήστος Κυριαζής της αφιέρωσε το κομμάτι "Έχω Κλάψει", στο βίντεο κλιπ του οποίου συμμετείχε και εκείνη με τη σειρά της τον πλησίασε και τον "έλουσε" με λουλούδια.

Η μυθολογία γύρω από αυτό το τραγούδι είναι αντάξια της επιτυχίας του. Λέγεται ότι έχει γραφτεί για χάρη της Βάνας Μπάρμπα. Όλο το κομμάτι είναι ένας καθημερινός γλυκόπικρος ύμνος στην ερωτική απογοήτευση, μια ντόμπρα κι αντρίκεια αυτοκριτική της πορείας μιας ερωτικής σχέσης που έδυσε άδοξα. Πόσο πιο στακάτος να γίνει ο στίχος; Και μπορεί τώρα η ηθοποιός και ο τραγουδιστής να είναι καλοί φίλοι, αλλά πριν πολλά χρόνια έζησαν ένα μεγάλο έρωτα κάτι που ακόμη το θυμόμαστε. “Ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου.

Έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα και χαθήκαμε, όταν μου έφερε το καροτσάκι για την κόρη μου. Πέρασα υπέροχα. Για μένα ήταν από τις πιο ωραίες μου σχέσεις. Τον αγαπάω βαθιά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται, στην ουσία δεν χωρίζουν ποτέ. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να έχουμε ποιοτικές σχέσεις και όχι ποσοτικές” έχει δηλώσει η Βάνα για τον Χρήστο Κυριαζή σε παλαιότερη συνέντευξή της.