Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Νάνσυ Αντωνίου: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον Γρήγορη Αρναούτογλου

Ξέγνοιαστες στιγμές για το ερωτευμένο ζευγάρι

Νάνσυ Αντωνίου: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον Γρήγορη Αρναούτογλου
News 10.11.2021 19:58
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μπορεί ως επί το πλείστον να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους, ωστόσο υπάρχουν φορές που και οι δύο μοιράζονται κοινές στιγμές τους. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νάνσυ Αντωνίου.

Μάλιστα, οι αναφορές και των δύο για την σχέση τους αυξάνονται με το πέρας του χρόνου, το ίδιο και οι φωτογραφίες τους. «Υπήρξα και μη σταθερός στην προσωπική μου ζωή… δεν θέλω να απολογηθώ γιατί όσο ήμουν ελεύθερος και νέος ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να κοροϊδέψω, δεν υποσχέθηκα εγώ κάτι… δεν υποσχέθηκα γάμους.
Με την Νάνσυ Αντωνίου είναι μία πολύ μεγάλη ιστορία, όποιος δεν την ξέρει δεν θα την καταλάβει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής σε μια πρόσφατη συνέντευξή του.

Αυτή τη φορά, η Νάνσυ θέλησε να μοιραστεί με τους διαιδκτυακούς της φίλους μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Ελαφόνησο.

Αδημοσίευτες φωτογραφίες Αρναούτογλου - Αντωνίου

Τσακώθηκαν Αρναούτογλου - Αντωνίου για το θέμα της συνεπιμέλειας - «Μην πετάγεσαι και λες ό,τι να ναι»

Τσακώθηκαν στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής τους, Γρηγόρης Αρναούτογλου και Νάνσυ Αντωνίου, συζητώντας το θέμα της συνεπιμέλειας των τέκνων. Ο παρουσιαστής τάχθηκε υπέρ, ενώ η σύντροφος του είχε αντιρρήσεις. Bέβαια, να πούμε πως το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο.

«Η συνεπιμέλεια πέρασε με 156 ψήφους υπέρ και 20 κατά. Ζω για να μάθω ποιοι είναι οι 20 κατά», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Νάνσυ Αντωνίου να απαντά: «Θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να έχει την άποψή του».

Τότε, οι τόνοι άρχισαν να ανεβαίνουν με τον παρουσιαστή να σχολιάζει: «Μα δεν μπορεί 200.000 άνδρες να μη μπορούν να δουν τα παιδιά τους εδώ και 15 χρόνια. Θα έπρεπε να χειροκροτήσετε τώρα γι’ αυτό που συμβαίνει»

«Θα χειροκροτήσω όταν το κράτος θα μπει στη διαδικασία να ελέγχει σωστά όλες τις υποθέσεις. Εμένα η λέξη απλά συνεπιμέλεια δεν μου λέει κάτι, επειδή τα έχω ζήσει πάρα πολύ αυτά τα πράγματα, λέω ότι η λέξη από μόνη της δεν λέει κάτι. Αυτή είναι γνώμη μου» του απάντησε και ο Γρηγόρης είπε με έντονο ύφος:

«Τι λέτε τώρα; Έχετε καταλάβει ότι άνθρωποι δεν έχουν δει τα παιδιά τους 7-8 χρόνια; Δεν σου έχει συμβεί. Αυτό που λέει η Νάνσυ είναι θεωρητικό. Εννοείται ότι πρέπει να ελέγξουν ποιος είναι και τι είναι. Αυτά είναι δεδομένα. Δεδομένο δεν ήταν αυτό που θα έπρεπε να είναι, ότι ο πατέρας να μπορεί να δει το παιδί του με το νόμο, όπως το βλέπει και η μάνα. Συνεπιμέλεια σημαίνει να έχεις τον ίδιο χρόνο, μην πετάγεσαι και λες ό,τι να ναι. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είδαν τα παιδιά τους. Πήγαιναν δικαστικά να δουν τα παιδιά τους και δεν τους τα κατέβαζαν»

Η Νάνσυ επέμεινε στην άποψή της: «Σου λέω ότι μια λέξη δεν αλλάζει κάτι. Για μένα παίζει ρόλο, όταν υπάρχουν προβλήματα να εξετάζονται οι δύο περιπτώσεις σωστά. Δεν είμαι υπέρ της μάνας. Δεν είναι αγώνας δρόμου για μένα»

Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέμενε: «Οι ίδιοι οι άνθρωποι να είναι σωστοί, να ξέρουμε ποιο είναι το καλό του παιδιού μας. Να αφήνουμε έξω τους εγωϊσμούς. Το παιδί δεν ήρθε ουναροκατέβατο, υπέστησαν βαρβαρότητα οι άνδρες. Μην λες σε μένα για τις γυναίκες Νάνσυ. Έχω κάνει τεράστιο αγώνα 20 χρόνια πριν για τις γυναίκες, όταν έλεγα πώς φερόντουσαν στα χωριά. Υπήρξε βαρβαρότητα για τους άνδρες, να μην μπορείς να δεις το παιδί σου. Σήμερα έπρεπε να γιορτάζει η πλάση. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος δεν χαίρεται με τη συνεπιμέλεια».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Διακοπές στην Μύκονο με την Νάνσυ Αντωνίου λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έτσι κρατά θερμή την σχέση του με την Νάνσυ Αντωνίου - "Το μυστικό..."

Share