Χαμός στο Happy Day: Ο Φραγκολιάς χόρεψε με ανοιχτό πουκάμισο το "Γούτσου Γούτσου" του Κοκλώνη

Έδωσε ρεσιτάλ και ξέσπασαν όλοι σε γέλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στο Happy Day: Ο Φραγκολιάς χόρεψε με ανοιχτό πουκάμισο το

Με όρεξη ξύπνησε ο Κώστας Φραγκολιάς το πρωί της Πέμπτης 11/11. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να μοιάσει στον Νίκο Κοκλώνη, που κάνει μοναδικές εμφανίσεις στο πλατό του J2US φορώντας ανοιχτά τα πουκάμισα του με το στέρνο του να είναι έξω και να φαίνεται.

Στο πλατό του Happy Day και υπό τον ήχο του χριστουγεννιάτικου τραγουδιού του ιδιοκτήτη της Barking Well και παρουσιαστή με τίτλο «Γούτσου γούτσου» χόρεψε με την ψυχή του και τραγούδησε.

Η εμφάνιση του Κώστα Φραγκολιά ήταν επική, καθώς φόρεσε το πουκάμισο του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον Νίκο Κοκλώνη.

«Μπορείς να του μοιάσεις», του είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Δεν μπορεί να του μοιάσει κανείς, είναι άφταστος», απάντησε εκείνος.

Το βίντεο του Φραγκολιά αλά Κοκλώνη

Η μεγάλη αλλαγή στα κιλά του Κώστα Φραγκολιά

Δηλώσεις στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Δευτέρας (8/11) ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κιλά που κατάφερε να χάσει τον τελευταίο καιρό καθώς και στην αποχώρησή του από το J2US.

«Έχω χάσει έξι κιλά. Ήταν να φύγουμε από το J2US και φύγαμε. Η Μαντώ είναι επαγγελματίας 100%. Η Δέσποινα Βανδή είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και λάμπει.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν είναι Βίκυ Καγιά. Λείπει το σχόλιο της Βίκυς από το GNTM. Ο Άγγελος Μπράτης την πρώτη χρονιά στο GNTM δεν ήταν τόσο δυνατός όσο είναι τώρα. Θα έβαζα τη Βίκυ Κουλιανού κριτή στο GNTM.

Δεν θα πήγαινα στο Survivor. Το σπίτι μου είναι καλλιτεχνικό, πριν από μένα έμενε ο Μπάμπης Στόκας. Θα μου άρεσε να δοκιμαζόμουν σε ένα τηλεπαιχνίδι. Προς το παρόν θέλω να επενδύσω στο χώρο της υποκριτικής γιατί μου αρέσει», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φραγκολιάς.