ΑΝΤ1: Ατύχημα για την Ζέτα Μακρυπούλια στο πλατό του Ρουκ Ζουκ

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Ατύχημα για την Ζέτα Μακρυπούλια στο πλατό του Ρουκ Ζουκ

Έπειτα τα ευχάριστα νέα που έσκασαν μετά το χωρισμό της, ένα ατυχηματάκι είχε η Ζέτα Μακρυπούλια στο πλατό του Ρουκ Ζουκ, το οποίο το πήρε με χιούμορ. Συγκεκριμένα, στο τηλεπαιχνίδι βρέθηκαν γνώρισμα πρόσωπα της και δεν δίστασε να το αποκαλύψει...

«Εμένα τώρα με ξέρετε, ψέματα δεν θα σας πω. Τα ξέρω εγώ κάποια από αυτά τα παιδιά, έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν γιατί είναι άνθρωποι του θεάτρου. Άννα μου, καλά τα λέω; Κοιτούσα τις ομάδες και λέω "κάπου τα ξέρω εγώ αυτά τα παιδιά"», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Λίγο μετά και αφού πήγε να ξεκινήσει το παιχνίδι τους, με μια κίνηση της το ματάκι που φορούσε στο χέρι της έσπασε και έπεσε στο πάτωμα, όταν το συνειδητοποίησε απευθύνθηκε στους συνεργάτες της.

«Τι είναι αυτό; Έσπασε το ματάκι; Το μάτι παιδιά... Ευτυχώς έχουμε κι άλλο, γούρι, γούρι», είπε μεταξύ άλλων η Ζέτα Μακρυπούλια.

Βίντεο από το ατύχημα της Μακρυπούλια στο πλατό του Ρουκ Ζουκ

Σούσουρο με το παντελόνι της Ζέτας Μακρυπούλια από τα Zara - Το φόρεσε στο πλατό του ΑΝΤ1

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Έχει αποδείξει μέσα από τις εμφανίσεις της στο Ρουκ Ζουκ, πως ξέρεις να ντύνεται! Δεν είναι και λίγες οι φορές επίσης, που έχει επιλέξει και κομμάτια από την συλλογή των Zara που έχουν κάνει πάταγο.

Πρόσφατα λοιπόν, φόρεσε ένα παντελόνι που μέσα σε λίγες ώρες βγήκε sold out! Μπορεί η τιμή του να είναι λίγο τσιμπημένη, αφού κοστίζει 39,95 ευρώ, ωστόσο αξίζει τα χρήματα του. Είναι ένα κομμάτι που μπορείς να φορέσεις καθημερινά. Από τη δουλειά σου, μέχρι και το βράδυ για ποτό.

Πρόκειται για ένα χακί παντελόνι με πιέτες στα μπατζάκια και κορδόνι στη μέση το οποίο συνδύασε άψογα με ένα καφέ ντραπέ crop top με βάτες, επίσης από τα Zara. Συνδύασε το παντελόνι και με αυτά τα πουλοβεράκια που κάνουν χαμό.

Αυτό είναι το παντελόνι της Μακρυπούλια από τα Zara

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως το παντελόνι βγήκε sold out και θα πρέπει να ψάξετε πολύ για να το βρείτε!

Ζέτας Μακρυπούλια παντελόνι από τα Zara

Βέβαια, εμείς σας βρήκαμε παρόμοιο, μόνο που είναι από δερματίνη! Ο λόγος για το παντελόνι με κανονική μέση με λάστιχο στη μέση που προσαρμόζεται με κορδόνια. Διαθέτει τσέπες στα πλάγια και τσέπες patch στο πίσω μέρος. Επίσης λεπτομέρεια πιέτες μπροστά.

παντελόνι zara