Ανατριχιαστικό ηχητικό λίγους μήνες πριν πεθάνει ο Τσοχατζόπουλος - Ποιους κατηγόρησε και γιατί

«Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατριχιαστικό ηχητικό λίγους μήνες πριν πεθάνει ο Τσοχατζόπουλος - Ποιους κατηγόρησε και γιατί

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την δικαστική διαμάχη της Βίκυς Σταμάτη Τσοχατζοπούλου με την εξαδέλφη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ελπινίκη. Το Πρωινό έβγαλε στη δημοσιότητα ένα ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο του Πρώην βουλευτή και υπουργού.

Οκτώ μήνες πριν από το θάνατο του, ακούγεται να μιλά για την κόντρα με την οικογένειά του και να καταγγέλλει τόσο την εξαδέλφη του, όσο και παλιούς συνεργάτες του.

Το ηχητικό ντοκουμέντο του Άκη Τσοχατζόπουλου

«Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα δράσης μίας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η ξαδέρφη μου, η Νίκη, όσο και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου.

Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιαστικά στη δράση των όσων είχαν κάνει απέναντί μου. Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το μπούλινγκ και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου» ακούγεται να λέει.

«Ράγισαν καρδιές» οι φωτογραφίες της Κιάρα Μαρκέζη από την κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλου

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της παππού, Άκη Τσοχατζόπουλο, είπε η Κιάρα Μαρκέζη, η οποία έδωσε με τη σειρά της το «παρών» την κηδεία που πραγματοποιήθηκε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών στον ναό Αγίων Θεοδώρων.

Μαυροφορεμένη στο πλευρό της μητέρας της, η Κιάρα Μαρκέζη αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της παππού, ενώ στη συνέχεια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο πολύ συγκινητικά στιγμιότυπα.

Στο πρώτο, φαίνεται το λουλούδι που πήγε στον παππού της ενώ το δεύτερο είναι μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος την κρατάει στην αγκαλιά του.

Κιάρα Μαρκέζη κηδεία Άκη ΤσοχατζόπουλουΚιάρα Μαρκέζη Άκης Τσοχατζόπουλος