Βγήκε στο Mega Καλημέρα και αποκάλυψε την ημερομηνία του γάμου του

Ξετρελάθηκαν στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βγήκε στο Mega Καλημέρα και αποκάλυψε την ημερομηνία του γάμου του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Πέμπτης (11/11) ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του με την αγαπημένη του σύντροφο, αποκαλύπτοντας την ημερομηνία που θα γίνει το μυστήριο.

Όπως είπε, ο γιος του έμαθε από τα δημοσιεύματα ότι παντρεύεται και προς το παρόν δεν έχει γνωρίσει τη σύντροφό του.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Σουξέ για τον γάμο του στο Mega Καλημέρα

«Η σύντροφός μου είναι η μοναδική. Εκείνη μου είπε να είμαστε μαζί, εγώ δεν τόλμησα και είπα ‘κοίτα να δεις τώρα’. Η σύντροφός μου δε με έχει δει να παίζω ούτε στο θέατρο, ούτε στην τηλεόραση, απλά ξέρει τι δουλειά κάνω.

Έχουμε συμφωνήσει ο γάμος να γίνει στις 27 Αυγούστου, λέγαμε να πέσουμε με αλεξίπτωτα και αυτή μου είπε ‘δε θέλω γελοιότητες’. Ο γιος μου κάπου διάβασε για την σχέση μου και λέει ‘παντρεύεσαι;’. Τώρα περιμένει να την γνωρίσει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σουξές.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Σουξέ για την σύντροφό του

Έχετε δηλώσει ότι έχει πληγωθεί στο παρελθόν στις προσωπικές σας σχέσεις… Δεν πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα η ζωή να σας ξεπληρώσει αυτά που σας χρωστάει, φέρνοντας στον δρόμο σας μία καλή σύντροφο, που θα είναι βράχος στο πλευρό σας;

Η αλήθεια είναι ότι έμεινα για πολύ μεγάλο διάστημα μόνος μου. Σκέφτηκα τι θα ήθελα να συναντήσω και να βρω. Και τώρα πια έχω γνωρίσει τη Νικόλ, είναι Ελληνογερμανίδα. Το επάγγελμά της είναι χημικός. Δυστυχώς έχει πολλές υποχρεώσεις στο εξωτερικό και βρισκόμαστε λίγο αλλά αυτό συνέβη γιατί υπήρχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις. Σίγα σιγά θα είμαστε πολύ περισσότερο μαζί. Η Νικόλ είναι πραγματικά σπουδαία κοπέλα, αρκετά μορφωμένη και αυτό που έχει να σου πει, στο λέει ευθέως χωρίς περιστροφές. Κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ.