Στούντιο 4: Όλη η αλήθεια για την ξαφνική αποχώρηση του Χαρισόπουλου από την εκπομπή της ΕΡΤ

Τι είπαν Ζαμπέτογλου - Ανγνωστόπουλος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στούντιο 4: Όλη η αλήθεια για την ξαφνική αποχώρηση του Χαρισόπουλου από την εκπομπή της ΕΡΤ

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε μια ξαφνική αποχώρηση από την εκπομπή Στούντιο 4, την οποία παρουσιάζουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, ο οποίος έκανε γνωστό το γεγονός με δηλώσεις του.

Στο «Breakfast@star» μίλησαν οι παρουσιαστές και εξήγησαν τι ακριβώς συνέβη και ο δημοσιογράφος έφυγε από την εκπομπής.

Τι συνέβη με τον Χαρισόπουλο στο Στούντιο 4;

«Ήταν πρακτικό το πρόβλημα. Όπως σε όλες τις εκπομπές, παίζουμε τη συνέντευξη στο τέλος. Επειδή όμως στο Dot δεν το κάναμε έτσι και μας πήγαινε καλά, αποφασίσαμε να αλλάξουμε τη σκαλέτα και φέραμε τη συνέντευξη μπροστά. Ξέραμε ότι πρέπει να φεύγει νωρίς», είπε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Οπότε, θα είχαμε τον Βαγγέλη μία ώρα. Αυτό άλλαξε όμως. Κι έτσι περιορίστηκε ο χρόνος του Βαγγέλη στα 10 λεπτά. Κι εμείς αισθανόμασταν άσχημα απέναντί του κι εκείνος αισθανόταν άσχημα γιατί πραγματικά δεν μπορούσε να δώσει αυτό που ήθελε».

Το επικό περιστατικό στο Στούντιο 4 που έκανε την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να κλάψει από τα γέλια

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου το απόγευμα της Πέμπτης 28/10 βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός "τρέλανε" τους οικοδεσπότες του με λιτές απαντήσεις και στα όρια του καυστικού.

Αρχικά, ανέφερε πως γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Στο σχολείο είχε για καθηγητή του τον πατέρα του ενώ παραδέχτηκε πως ήταν ζωηρός μαθητής και μάλιστα έχει και αρκετές αποβολές στις πλάτες του.

Στην πορεία του έχει βραβευτεί αρκετές φορές αλλά δεν είναι κάτι που ο ίδιος επιδιώκει. «Τα βραβεία μου αρέσουν αλλά με μπερδεύουν. Δεν περιμένω ένα βραβείο να μου πει τι κάνω». - Δείτε εδώ ποιος ήταν ο χθεσινός καλεσμένος της εκπομπής.