The Bachelor 2 - Η Γιώτα ξεφτίλισε συμπαίκτρια της: «Είναι βούρλο»

«Μεγαλύτερες ανταγωνίστριες μου είναι η Άννα και η Λένα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - Η Γιώτα ξεφτίλισε συμπαίκτρια της: «Είναι βούρλο»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Γιώτα, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στα 10 κορίτσια που διεκδικούν τον Αλέξη Παππά. Ανάμεσα σε όσα είπε η μελαχρινή κοπέλα, ξεφτίλισε συμπαίκτρια της αποκαλώντας την "βούρλο".

«Δεν θεωρώ ότι με έχουν βγάλει εκτός ανταγωνισμού τα άλλα κορίτσια, απλά είναι λογικό ο Αλέξης να θέλει να τις γνωρίσει όλες. Θέλω ο άλλος να τρελαίνεται για εμένα και εγώ το ίδιο, δεν μου αρέσουν τα χλιαρά πράγματα», δήλωσε και συνέχισε:

«Με τον Αλέξη ταιριάζουμε πολύ σε αυτό. Ο άνθρωπος αυτός δεν επαναπαύεται ποτέ στη σχέση του. Αν με επιλέξει θα συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Μεγαλύτερες ανταγωνίστριες μου είναι η Άννα και η Λένα». Βέβαια, μια θα είναι η νικήτρια και εμείς έχουμε το όνομα της.

Αυτή την παίκτρια του Bachelor 2 θεωρεί βούρλο η Γιώτα

Όσο για τον χαρακτηρισμό «βούρλο» που είχε πει για την Ιωάννα: «Είναι μια κοπέλα που αλλάζει συνέχεια συμπεριφορές. Δεν μπορώ να καταλάβω. Τι είναι; Βούρλο είναι».

Τα 10/11 highlights του Bachelor 2

Μαρία: "Τον Αλέξη τον κάνω ότι θέλω"

Μπορεί η Μαρία να είναι η τελευταία παίκτρια που μπήκε, ωστόσο έχει τεράστια αυτοπεποίθηση αλλά και σιγουριά για τον Αλέξη και τα συναισθήματα του.

Σε μια συζήτηση λοιπόν που είχε στο αποψινό (10/11) επεισόδιο με την Φένια, η Μαρία τόνισε πως είναι η μόνη που κάνει ότι θέλει τον Αλέξη, μιας και στην προηγούμενη Τελετή των Ρόδων έτρεξε από πίσω της, μετά από έναν καυγά που είχαν.

«Νιώθω δικαίωση και πολύ υψηλή αυτοπεποίθηση, που έκανα τον Αλέξη να τρέξει από πίσω μου και δεν το έχει κάνει ξανά σε άλλη κοπέλα. Κι η Γιώτα του έκανε ναζάκια αλλά από πίσω της δεν έτρεξε. Εγώ νιώθω ότι πλέον κάνω τον Αλέξη ό,τι θέλω… Πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο που τρεις φορές που πήγα να φύγω, δεν με άφησε. Απλά μου κάνει καψόνια και για αυτό μού έδωσε τελευταία τριαντάφυλλο» είπε χαρακτηριστικά.

Η Φένια έβαλε τα γέλια με την δήλωση αυτή, ωστόσο η Μαρία παρέμεινε πιστή στους ισχυρισμούς της.

"Την Αθηνά την θεωρώ πολύ ξενέρωτη για τον Αλέξη" - "Κόλαφος" η Γιώτα

Μπορεί μέχρι στιγμής οι περισσότερες κοπέλες να μην την θεωρούσαν καθόλου φαβορί, ωστόσο φαίνεται πως ξεκινάει να κερδίζει το ενδιαφέρον του Αλέξη.

Η αλλαγή αυτή έχει ξενερώσει αρκετά την Γιώτα και την Ιζαμπέλα, με την δεύτερη να δηλώνει πως πιστεύει πως μέσα στην πεντάδα του τελικού θα είναι σίγουρα η Αθηνά.

Από την άλλη, όμως, η Γιώτα ήταν τελείως αντίθετη, μιας και όπως χαρακτηριστικά τόνισε, την θεωρεί πολύ ξενέρωτη για τον Αλέξη, τον οποίο η Μαρία, όπως δήλωσε νωρίτερα, τον κάνει ότι θέλει!

Η Φένια έσκισε την κάρτα της Μαρίας - Χαμός στην βίλα

Ο κακός χαμός επικράτησε μεταξύ της Φένιας και της Μαρίας. Αφορμή για αυτό στάθηκε η επιλογή του Αλέξη να πάρει στο ομαδικό ραντεβού την δεύτερη αλλά και την Ντίνα.

Συγκεκριμένα, μόλις οι παίκτριες διάβασαν τα ονόματα των κοριτσιών στην κάρτα, η Φένια σηκώθηκε κατευθείαν και την έσκισε, με την ίδια να γίνεται έξαλλη με την Μαρία.

Ο λόγος ήταν η δήλωση της τελευταίας πως κάνει ότι θέλει τον Αλέξη, κάτι που όπως φαίνεται δεν άρεσε καθόλου στην Φένια, για αυτό και αντέδρασε τόσο παρορμητικά.

Ο Αλέξης "έδιωξε" ξαφνικά παίκτρια - Ξέσπασε σε κλάματα η Ιζαμπέλα μόλις το έμαθε

Για ένα ομαδικό ραντεβού επέλεξε ο Αλέξης την Ντίνα και την Μαρία. Στο τέλος ωστόσο του ραντεβού, εκείνος ανακοίνωσε πως μια από τις δύο θα αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι, κάτι που δεν περίμενε καμία να ακούσει.

Τελικά, ο Αλέξης "έδιωξε" την Ντίνα, με την ίδια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Μάλιστα, όταν η Μαρία επέστρεψε στη βίλα και ανακοίνωσε την αποχώρηση της συμπαίκτριάς της, τα κορίτσια έπαθαν σοκ με πρώτη πρώτη την Ιζαμπέλα, που ξέσπασε αμέσως σε κλάματα.