Συντετριμμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης με τον θάνατο του Κυριαζή - «Γνωρίζαμε για το πρόβλημα υγείας του»

«Ελπίζαμε ότι θα μπορέσει να το νικήσει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συντετριμμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης με τον θάνατο του Κυριαζή - «Γνωρίζαμε για το πρόβλημα υγείας του»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Πέμπτης (11/11) ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του αγαπημένου του φίλου και συνεργάτη Χρήστου Κυριαζή, εκφράζοντας την αμέριστη θλίψη του.

Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη για τον Χρήστο Κυριαζή

«Ήταν ένας πετυχημένος καλλιτέχνης, ο οποίος μας χάρισε διασκέδαση, χαρά και τα θέματα που τραγουδούσε προσέγγιζαν τόσο πολύ τον κόσμο. Ήταν πολύ καλός στην επικοινωνία με τον κόσμο. Έγραφε πολύ ωραία, με ξεχωριστό τρόπο και είχε μια σημαντική μερίδα μέσα στο λαϊκό μας τραγούδι και μια ανταπόκριση από τον κόσμο πολύ μεγάλη.

Εγώ τον θυμάμαι αρκετό καιρό πίσω, πριν ξεκινήσει να τραγουδάει που μου είχε προτείνει να ακούσω κάποια τραγούδια του. Δεν έγινε αυτό, τα τραγούδησε ο ίδιος και καλά έκανε. Λίγο πολύ, όχι λεπτομέρειες, γνωρίζαμε ότι αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και ελπίζαμε ότι θα μπορέσει να το νικήσει», είπε χαρακτηριστικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Η τελευταία επιθυμία του Χρήστου Κυριαζή

Στην εκπομπή Love it μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος αναφέρθηκε στον θάνατο του καλού του φίλου και συνεργάτη, Χρήστου Κυριαζή. Ο τραγουδιστής εξήγησε μεταξύ άλλων πως επιθυμία του Κυριαζή ήταν να πεθάνει ήσυχα στο σπίτι του.

«Μια είδηση τραγική. Για όσους γνωρίζαμε τον ίδιο και την οικογένειά του ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό το πολύ τραγικό γεγονός. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Χρήστο Κυριαζή πριν περίπου τέσσερα χρόνια όταν και συνεργαστήκαμε.

Ήταν συγκλονιστική εμπειρία να είσαι μαζί του πάνω στη σκηνή αλλά και κάτω. Ένας άνθρωπος πολύ ιδιαίτερος, γλυκός, ερωτικός, πραγματικά μοναδικός. Ήμουν από μικρός θαυμαστής του και μετά φίλος του. Ναι γνώριζα ότι τα πράγματα μέρα με τη μέρα δυσκόλευαν. Το πάλευε τα τελευταία δύο χρόνια με πάρα πολύ αξιοπρέπεια. Αρχοντική συμπεριφορά απέναντι στο τέρας. “Έφυγε” με το κεφάλι ψηλά.

Ήταν επιθυμία του να μη νοσηλευτεί και να “φύγει” στο σπίτι του. Δεν ήθελε να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο, παρότι η κατάστασή του χειροτέρευε μέρα με τη μέρα», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.