«Αυτός που γράφει τα κείμενα είναι ανέραστος» - Επικό κράξιμο του The Bachelor 2 από το Πρωινό

«Αυτός πρέπει να μπει στην ομάδα των Ράδιο Αρβύλα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αυτός που γράφει τα κείμενα είναι ανέραστος» - Επικό κράξιμο του The Bachelor 2 από το Πρωινό

Το πρωί της Πέμπτης, το Πρωινό σχολίασε το χθεσινό (10/11) επεισόδιο του The Bachelor 2 και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά ξέσπασαν σε γέλια με τις επικές ατάκες που ακούστηκαν τόσο από τα κορίτσια όσο και από τον Αλέξη Παππά.

«Αλέξη μου η σχέση μας είναι συμπαντική», είπε η Αθηνά στο ραντεβού της με τον Παππά και οι δύο παρουσιαστές δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα γέλια τους ενώ θέλησαν να μάθουν και ποιος είναι αυτός που γράφει τα κείμενα.

Τα σχόλια του Πρωινού για το The Bachelor 2

«Συγγνώμη υπάρχει άντρας να φλερτάρει μία γυναίκα και να πει: «προτιμάς την μπανάνα ή εμένα και ποιο λαχανικό είναι το αγαπημένο σου;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Αμέσως η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Αποκλείεται, αποκλείεται… Θέλω να γνωρίσω αυτόν που γράφει τα κείμενα… Αυτός πρέπει να μπει στην ομάδα των Ράδιο Αρβύλα», με τον Γιώργο Λιάγκα να της λέει: «Αυτός που γράφει τα κείμενα είναι ανέραστος».

"Απορώ για τους γονείς των κοριτσιών στο Bachelor! Πας και φιλιέσαι με έναν άνθρωπο..."

Καλεσμένος στις Απλές Κουβέντες βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τα ριάλιτι, με αρκετά αιχμηρό τρόπο, ιδίως για το The Bachelor, το οποίο αλλάζει ώρα.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι πρότυπα είναι ότι εμφανίζεται στην τηλεόραση. Δεν τα ψάχνουν αλλού. Νομίζουν ότι υπάρχει στη ζωή, ότι υπάρχει στην τηλεόραση. Πώς είναι δυνατόν οι κοπέλες που έχουν καλές προθέσεις να βλέπουν το The Bachelor.

Να βλέπουν αυτήν την χυδαιότητα κι αυτό το εμπόριο σάρκας. Αν ήμουν πατέρας αυτών των κοριτσιών, θα είχε ανοίξει η γη να με καταπιεί. Απορώ για τους γονείς τους, πάει σόι το βασίλειο. Πας και φιλιέσαι με έναν άνθρωπο που τον διεκδικεί και μία άλλη και μετά πάλι φιλί; Που είναι το κίνημα #Me Too εδώ;».