Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ερωτική επανασύνδεση για την Σοφία Βόσσου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο;

«Εγώ τους πρώην μου τους έχω οικογένεια πια»

Ερωτική επανασύνδεση για την Σοφία Βόσσου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο;
News 11.11.2021 14:25
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στην εκπομπή «Love it» παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και το κίνημα metoo εξηγώντας γιατί δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα στόματα στο χώρο της μουσικής.

«Ξεπέρασα το μεγάλο πρόβλημα υγείας, πήρα τα κιλά μου πίσω και ξεκίνησα πάλι τις δραστηριότητες. Έχω καλό γιατροί που περιποιείται το πρόσωπό μου, είμαι 59 χρονών και κάνω πράγματα στο βαθμό που δεν αλλοιώνεται ο άνθρωπος. Επειδή έχω υποφέρει κατανοώ τι σημαίνει να πονάς, είμαι ευλογημένη και τυχερή. Ο καθένας είναι κοντά μας όπως μπορεί, αυτό πρέπει να εκτιμάμε, όχι αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου για το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της

Η Σοφία Βόσσου συμπλήρωσε: «Η νύχτα είναι ζόρικη, δεν έχουν πει τίποτα για κακοποιήσεις το χώρο του τραγουδιού γιατί φοβούνται. Εγώ δεν έτυχε να υποστώ κακοποίηση, ήμουν τυχερή, αλλά ήξερα περιπτώσεις από φίλες μου. Αυτό που έγινε με τον Τάσο Ξιαρχό είναι το λιγότερο τιποτένιο. Να αφήσουν τον κόσμο να είναι όπως θέλει. Με ενοχλεί πάρα πολύ ο ρατσισμός που υπάρχει στις μέρες μας».

Η αποκάλυψη της Βόσσου για την σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικου

«Ερωτική επανασύνδεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Ο Χριστός και η Παναγία. Καλέ, δεν είμαστε καλά! Δεν μπορείς να νιώσεις ξανά τα ίδια συναισθήματα. Εγώ τους πρώην μου τους έχω οικογένεια πια. Δεν είμαι του γάμου. Μου είχε κάνει πρόταση ο Ανδρέας, αλλά ήμασταν σαν παντρεμένοι, απλά δεν είχαμε το χαρτί».

«Έκανα 1 ώρα και 20 λεπτά να συρθώ από την τουαλέτα στο...»

«Είμαι καλά τηρουμένων των αναλογιών φυσικά. Χειρουργήθηκα γιατί είχα συντριπτικό κάταγμα μηριαίου οστού και στο γόνατο. Δύσκολο χειρουργείο πολύ. Είμαι με νάρθηκα. Τώρα αυτό θέλει χρόνο αποθεραπείας φυσικά. Είμαι στο εξοχικό μου στη Σαλαμίνα με τους δικούς μου ανθρώπους, με προσέχουν.

Γλίστρησα γιατί η σκυλίτσα μου που την έχασα και αυτή πριν δυο μέρες, την ώρα που ξύπνησα χαράματα για να πάω τουαλέτα, αυτή πήγε μπροστά από την τουαλέτα και έκανε την ανάγκη της, βγαίνοντας εγώ, ήμουν και από τον ύπνο, δε το κατάλαβα, πάτησα και γλίστρησα. Έπεσα με τον ποπό, γύρισε το πόδι και κλείδωσε. Άκουσα το κρακ», είπε.

Και συνέχισε: «Το δύσκολο ήταν ότι έκανα μια ώρα και 20 λεπτά να συρθώ από την τουαλέτα στο δωμάτιο που είχα το κινητό για να πάρω τους δικούς μου να έρθουν. Είναι ταλαιπωρία τώρα αυτό γιατί είμαι ακινητοποιημένη. Δεν κάνει να πατάει το πόδι κάτω 2 - 3 μήνες. Εντάξει, θα το περάσω και αυτό», είχε πει για ατύχημα που είχε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έξαλλη η Σοφία Βόσσου με τον Βαλάντη - «Θα ζητήσουμε και πτυχίο μουσικής;»

Στα δικαστήρια η Σοφία Βόσσου! Το άγριο ξέσπασμα της κόρης της "Ντροπή σας! Δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο"

Share