Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Μέμος Μπεγνής για εμβόλιο: «Με ενοχλεί το να με υποχρεώνει κάποιος να κάνω κάτι»

«Στο θέατρο ξέρω παραγωγούς, οι οποίοι δεν σε δέχονται αν δεν έχει εμβολιαστεί»

Μέμος Μπεγνής για εμβόλιο: «Με ενοχλεί το να με υποχρεώνει κάποιος να κάνω κάτι»
News 11.11.2021 16:32
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα ήταν σήμερα (11/11) ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ξεκαθαρίζοντας πως δεν του αρέσει καθόλου όλος αυτός ο φασισμός που υπάρχει γύρω από το αυτό το θέμα.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως θεωρεί λάθος να μην γίνονται αποδεκτοί ηθοποιοί στα θέατρο επειδή δεν είναι εμβολιασμένοι, ενώ στο παρελθόν είχε επιτεθεί στα ΜΜΕ για τα σχόλια που έκαναν για εκείνον με αφορμή τα εμβόλια.

Οι δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή για το εμβόλιο

«Με ενοχλεί πάρα πολύ το να με υποχρεώνει κάποιος να κάνω κάτι και όχι εμένα, γενικά τους ανθρώπους. Με ενοχλεί ο φασισμός τρελά και πιστεύω πως αυτό είναι εντελώς φασιστικό. Από τη μία το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό από την άλλη όμως σου λέει σε απολύω αν δεν εμβολιαστείς σε κάποιους κλάδους. Στο θέατρο ξέρω παραγωγούς, οι οποίοι δεν σε δέχονται αν δεν έχει εμβολιαστεί.

Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι δεν το έχω κάνει, ούτε ότι το έχω κάνει. Εγώ είμαι απλά ενάντια σε ότι αφορά τον φασισμό του εμβολίου», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

"Συμφωνώ πάρα πολύ με τον Πετράκο! Δεν μπορεί κανείς να αναγκάσει..."

Στην Άννα Ζηρδέλα και στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (27/10) ο Μέμος Μπεγνής. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου (δείτε εδώ μια πρόσφατη ανάρτησή του που προκάλεσε αντιδράσεις) αλλά και στους περιορισμούς στα θέατρα λόγω κορωνοϊού.

«Είναι παρανοϊκό αυτό που συμβαίνει στο θέατρο. Εγώ δεν μπορώ να δεχθώ έναν κλάδο που είναι μόνο για εμβολιασμένους. Κατ’ αρχάς χωρίζεις τους Έλληνες σε δύο στρατόπεδα, σε δύο ομάδες που αυτό από μόνο του για μένα είναι κατάπτυστο. Είναι λάθος.

Ξέρω τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου. Συμφωνώ με το ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Δεν συμφωνώ με την δικτατορία που υπάρχει σε καμία περίπτωση. Δεν μπορεί κανείς να αναγκάσει εμένα, εσένα, τον οποιοδήποτε να κάνει το οτιδήποτε. Από κει και πέρα μπορεί να τα λέει με έναν τρόπο που είναι εριστικός. Πάντως στο ότι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε αυτό που θέλουμε στο σώμα μας, συμφωνώ πάρα πολύ με τον Γρηγόρη.

Eίμαστε σε ένα μπαρ και είναι μόνο εμβολιασμένοι, ο ένας πάνω στον άλλον που μεταδίδουν και στο θέατρο μόνο εμβολιασμένοι με μάσκες που κάθονται και δεν χορεύουν. Τι είναι αυτό; Είναι λάθος μου μέγα το γεγονός πως είχα μια επιχειρηματική κίνηση. Είμαι αδαής, δεν ξέρω από επιχειρήσεις και δεν θα το ξανάκανα ποτέ. Πες μου βέβαια έναν Έλληνα τώρα που δεν έχει χρέη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μέμος Μπεγνής για Κωνσταντινίδου: «Διαφωνώ κάθετα! Δεν ξέρω τι σκεφτόταν και το είπε αυτό»

Πιο αιχμηρός από ποτέ ο Μέμος Μπέγνης - "Αυτή η Ιωάννα Τούνη ποια είναι; Γιατί υπάρχει;»

Share