Θετική στον κορωνοϊό η Νίκη Λυμπεράκη και όλη η οικογένεια της

Πολύ δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θετική στον κορωνοϊό η Νίκη Λυμπεράκη και όλη η οικογένεια της

Δύσκολες ώρες περνάει η Νίκη Λυμπεράκη και η οικογένεια της, καθώς βρέθηκαν όλοι θετικοί στον κορωνοϊό. Η δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες πως βρέθηκε κρούσμα στο περιβάλλον της, ωστόσο έπειτα κόλλησαν όλοι.

Η ίδια το απόγευμα της Πέμπτης (11/11) μίλησε στην εκπομπή Live News και εξήγησε πως κόλλησε η ίδια, ο σύντροφός της και η μητέρα του, καθώς είχε έρθει σε επαφή με το 15 μηνών παιδί τους.

Οι δηλώσεις της Νίκης Λυμπεράκη για τον κορωνοϊό

«Είμαι ευγνώμων για το εμβόλιο. Το περάσαμε στο σπίτι, χωρίς πολλά συμπτώματα. Το ότι δεν πήραμε άνθρωπο στο λαιμό μας, με αυτή την κατάσταση, είναι το μείζο.

Θα το λέω και τώρα που έχω νοσήσει, πηγαίνετε να κάνετε το εμβόλιο».

«Είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην περιμένει παιδί, γιατί...»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA, παραχώρησε συνέντευξη η Νίκη Λυμπεράκη μετά από την μετακόμιση στο Μεγάλο Κανάλι. Η ίδια μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στις εργασιακές σχέσεις, την προσωπική της ζωή αλλά και τα παιδικά της χρόνια.

Η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Σήμερα θα έλεγα πως μια υποτιμητική συμπεριφορά τραυματίζει το φορέα και όχι αυτόν που τη δέχεται, ενώ θυμάμαι με λύπη κάποιον που φέρθηκε έτσι.

Πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα με τον εαυτό σου για να εκτονώνεις τη δική σου έλλειψη με παιχνίδια εξουσίας πάνω σε παιδιά που τώρα ξεκινάνε». Επίσης, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα σχολικά της χρόνια «Ήμουν καλή μαθήτρια και απουσιολόγος, αλλά δεν έβαζα απουσίες σε όσους έκαναν κοπανά.

Η μητέρα μου ήταν μαθηματικός, αυστηρή, την είχα καθηγήτρια τρία χρόνια και είχα φάει και αποβολή από τη μαμά μου». Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου, οπότε είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην το περιμένω.

Μου μίλησαν για πολύ μικρό χρονικό περιθώριο, επομένως σταμάτησα να περιμένω και να σκέφτομαι ένα παιδί. Δεν ήταν στα σχέδια μου», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος που προσεχώς θα παρουσιάζει την δική της εβδομαδιαία εκπομπή στο MEGA.

«Όταν ήρθε το παιδί δεν με βρήκε σε διαδικασία προσπάθειας για να το αποκτήσω, ήταν μια τρομερή έκπληξη, ένα θαύμα. Είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην περιμένει παιδί, γιατί δεν ήθελα να ζήσω τη ματαίωση, ενώ θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν αγώνα για ένα παιδί».