Σοκαριστικές εικόνες - Έτσι είναι το αμάξι του Αλέξη Κούγια μετά το σοβαρό τροχαίο του

Εντελώς διαλυμένο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκαριστικές εικόνες - Έτσι είναι το αμάξι του Αλέξη Κούγια μετά το σοβαρό τροχαίο του

Ένα αρκετά σοβαρό τροχαίο είχε το βράδυ της Τρίτης (9/11) ο Αλέξης Κούγιας στην εθνική οδό κατά την επιστροφή του από τη Λάρισα προς την Αθήνα. Ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του ωστόσο το αμάξι είναι εντελώς διαλυμένο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο ακινητοποιημένα φορτηγά που είχαν κλείσει το δρόμο με αποτέλεσμα να καβαλήσει το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

Το πρωί της Πέμπτης (11/11) προβλήθηκαν στο Πρωινό και οι πρώτες φωτογραφίες του τζιν του Αλέξη Κούγια, το οποίο πλέον είναι μια άμορφη μάζα σιδερικών καθώς όλη η δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου έχει καταστραφεί πλήρως.

Οι πρώτες εικόνες του αμαξιού του Αλέξη Κούγια μετά το τροχαίο του

«Με αγαπάει ο Θεός, γιατί έχω βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους» - Οι πρώτες δηλώσεις του για το τροχαίο

«Με αγαπάει ο Θεός, γιατί έχω βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στην ζωή μου. Υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται με τις επιτυχίες των ανθρώπων και άλλοι που εύχονται να πάθουν κακό, έχω αρκετούς εγώ τέτοιους στο περιβάλλον μου, αλλά μην ξεχνάτε πως και το όνομα μου είναι Αλέξιος, δηλαδή άνθρωπος του Θεού.

Έχω φοβερούς πόνους, διότι έχω κατάγματα στο αριστερό μου χέρι. Έκανα χειρουργείο χθες και εξετάσεις σήμερα. Θα προσπαθήσω όμως να πάω στο γραφείο μου, διότι έχουμε την υπόθεση του ψευτογιατρού, που αρχίζει η δίκη την Παρασκευή και έχω ραντεβού σοβαρό σήμερα με μάρτυρες.

Φθάνοντας στα διόδια μετά την Λάρισα δεν μου λέει κανείς τίποτα και μετά από 5 λεπτά ξαφνικά, δεν βλέπω μπροστά μου. Μάλλον ο οδηγός της πρώτης νταλίκας αποκοιμήθηκε και ο άλλος οδηγός κόλλησε από πίσω, με αποτέλεσμα να κλείσουν η αριστερή και η διπλανή λωρίδα της από τα οχήματα.

Το είδα στα 30 μέτρα, δεν πάτησα καν φρένο, έκανα μόνο έναν ελιγμό και από αυτό σώθηκα. Υπήρχε ένα κενό ενός μέτρου στο διάζωμα και εκεί πήγε το αυτοκίνητο, η θέση του οδηγού, ενώ η πλευρά του συνοδηγού έχει συνθλιβεί. Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί.

Δεν είχε προλάβει ούτε η αστυνομία να μας ειδοποιήσει, είχε γίνει προ 1 λεπτού το ατύχημα το άλλο, ούτε οι οδηγοί είχαν βάλει ένα τρίγωνο να ειδοποιήσουν τους άλλους οδηγούς. Το μόνο που σκέφθηκα ήταν τα παιδιά μου!» είπε ο ποινικολόγος, αναφέροντας πως «σε ελάχιστο χρόνο ήρθαν οι αστυνομικοί και αμέσως ήρθαν και διασώστες, γιατί δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο. Αν ν ήμουν καλός οδηγός, θα είχα κολλήσει από πίσω από το φορτηγό, αν δεν είχα κάνει τον ελιγμό.

Με έσωσε ότι το διαχωριστικό είναι στρογγυλό στο κάτω μέρος και στενεύει όσο ανεβαίνει, είχε μικρή κλίση και έτσι το αυτοκίνητο ανέβηκε πάνω στο διάζωμα και σώθηκα», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.