Σπάνιο στιγμιότυπο - Φωτογραφία της Άννας Βίσση με την Σοφία Καρβέλα από το παρελθόν

Χιλιάδες αντιδράσεις στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπάνιο στιγμιότυπο - Φωτογραφία της Άννας Βίσση με την Σοφία Καρβέλα από το παρελθόν

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο από το παρελθόν θέλησε να μοιραστεί η Άννα Βίσση. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα.

Η Άννα Βίσση -που βρέθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια- έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη της και μας το επιβεβαιώνει συνέχεια. Μπορεί να ζουν μακρυά η μία από την άλλη, μιας και η Σοφία έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της, ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε χθες (10/11) στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους παλιά φωτογραφία, με την Σοφία Καρβέλα να είναι ακόμα μωρό.

«Τα μάτια της» έγραψε χαρακτηριστικά στο τρυφερό αυτό στιγμιότυπο.

Σπάνια φωτογραφία της Άννας Βίσση και της Σοφίας Καρβέλα από το παρελθόν

Φωτογραφία της Άννας Βίσση με την Σοφία Καρβέλα από το παρελθόν

Σπάνια ανάρτηση της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα

Μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άννα Βίσση, στην οποία μάλιστα εμφανιζόταν και ο Νίκος Καρβέλας, κάτι εξαιρετικά σπάνιο μιας και οι δυο τους παρά τη μακροχρόνια φιλία τους, δεν κάνουν κοινές αναρτήσεις στα social media.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της, κάνει πρόβα με τον 9χρονο πιανίστα Στέλιο Κερασίδη και παίζουν στο πιάνο που έπαιζε τη δεκαετία του '70 ο Νίκος Καρβέλας. Την ίδια στιγμή ο συνθέτης τους παρακολουθεί μέσω facetime.

«Mιά μέρα που θα θυμάμαι για πάντα …

Ο Στέλιος κι εγώ να κάνουμε πρόβα για τη συναυλία στο Κατράκειο (όπου θα τον έχω καλεσμένο μου ), φορώντας το στέμμα μου από τους «Δαίμονες», παίζοντας στο πρώτο πιάνο του Καρβέλα όπου κάναμε με εκείνον πρόβες αρχές του 70 στο Παλιό Φάληρο και τώρα από την Καλαμάτα να μας παρακολουθεί FaceTime !

Από τα πιό ωραία,συγκινητικά και τρυφερά που μου έχουν συμβεί στη ζωή και στη καριέρα μου.
«Θα γίνω δρόμος να περάσεις» από τα δάκτυλα του 8χρονου Στέλιου αύριο 18 στο Κατράκειο θέατρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.