Άννα Βίσση: Έβαλε τα κλάματα στην Αννίτα Πάνια εξαιτίας του Καρβέλα - Τι συνέβη

Την αγκάλιασε η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Βίσση: Έβαλε τα κλάματα στην Αννίτα Πάνια εξαιτίας του Καρβέλα - Τι συνέβη

Η Αννίτα Πάνια κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή «Ανοιχτά» την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου - δείτε τι ώρα θα παίζει στο OPEN - και η πρώτη της καλεσμένη είναι η Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια θα μιλήσει για όλα, όπως για παράδειγμα την δυνατή σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα.

Η εκπομπή "Ποιος είναι πρωϊνιάτικα" πρόβαλλε αποκλειστικό απόσπασμα από την εκπομπή, όπου είδαμε την καλλιτέχνιδα να βουρκώνει λόγω ενός γράμματος που της έστειλε και το διάβασε δημόσια.

«Γουρουνίτσα μου, κάνω μεγάλα γράμματα για να μπορέσεις να τα διαβάσεις χωρίς γυαλιά. Εχτές το βράδυ έκανες τα μάτια μου να δακρύσουν, τα αυτιά μου να δονηθούν εξαίσια. Σήμερα το πρωί τη γλώσσα μου να ριγήσει και την μύτη μου να αγαλλιάσει. Πάντα η αφή συνεχίζει να μας χωρίζει γ@μ@το σ’ αγαπάω...» έγραψε ο Νίκος Καρβέλας.

Η Άννα Βίσση λοιπόν δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση της με αποτέλεσμα να βουρκώσει και η Αννίτα Πάνια να την αγκαλιάσει.

Αναλυτικά απόσπασμα από τη συνέντευξη της Άννας Βίσση

Τετ α τετ με τον πρίγκιπα Αλβέρτο στο Μόντε Κάρλο η Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση, αποθεώθηκε στη σκηνή του «Salle des Etoiles» στο Μόντε Κάρλο το βράδυ του Σαββάτου 25/9, σε μια ιδιαίτερη συναυλία, στην οποία ακόμα και ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε μαζί της το τραγούδι "Δώδεκα".

Η τραγουδίστρια μάγεψε με τη φωνή της και τις μοναδικές ερμηνείες τους Έλληνες του Μονακό, τους απανταχού θαυμαστές της, καθώς και όσους ταξίδεψαν στο Μόντε Κάρλο μόνο για να την απολαύσουν επί σκηνής.

Να σημειώσουμε για να πάει κάποιος στην εν λόγω συναυλία της Άννας Βίσση, χρειάστηκε να πληρώσει τριψήφιο ποσό για το εισιτήριο.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η δημοφιλής καλλιτέχνιδα ανέβασε στη σκηνή τον πρίγκιπα Αλβέρτο και χόρεψαν μαζί το θρυλικό πλέον κομμάτι της, «12».

«Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β 'του Μονακό χορεύει με την Ελληνίδα σούπερ σταρ Άννα Βίσση στη συναυλία της. Πολύ συγκινητικές στιγμές που έφεραν στο νου το παλιό ισχυρό ελληνικό πνεύμα, ενώ το Salle des Etoiles μεταμορφώθηκε σε ελληνικό νησί», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο ο Χρύσανθος Πανάς.