Σήμερα (13/11) η κηδεία του Χρήστου Κυριαζή - Τι ζήτησε η οικογένειά του;

Η ανάρτηση στα social media λίγο πριν την κηδεία του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σήμερα (13/11) η κηδεία του Χρήστου Κυριαζή - Τι ζήτησε η οικογένειά του;

Θλίψη έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα η είδηση του θανάτου του Χρήστου Κυριαζή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 68 μέτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Σήμερα, Σάββατο (13/11) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Μάλιστα, η οικογένεια του με μια ανάρτηση στο Facebook ανακοίνωσε πως επιθυμία της είναι αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

«Εκ μέρους της οικογένειας του Χρήστου, η κηδεία θα τελεστεί το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12μ.μ. στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την εκπλήρωση ευχών παιδιών 3-18 ετών με απειλητικές ασθένειες. Ακολουθούν οι λογαριασμοί του Οργανισμού ενώ παρακαλούμε να αναγράφετε στην αιτιολογία τον κωδικό ΧΚ καθώς και το κινητό σας τηλέφωνο με σκοπό την έκδοση και αποστολή απόδειξης και ευχαριστήριας επιστολής.

Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση στο πένθος μας», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Η τελευταία επιθυμία της οικογένειας του Κυριαζή

Εκ μέρους της οικογένειας του Χρήστου, Η κηδεία θα τελεστεί το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12μ.μ. στο Πρώτο...

Posted by Χρήστος Κυριαζής - Christos Kyriazis on Thursday, November 11, 2021

Η τελευταία επιθυμία του Χρήστου Κυριαζή

Στην εκπομπή Love it μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος αναφέρθηκε στον θάνατο του καλού του φίλου και συνεργάτη, Χρήστου Κυριαζή. Ο τραγουδιστής εξήγησε μεταξύ άλλων πως επιθυμία του Κυριαζή ήταν να πεθάνει ήσυχα στο σπίτι του.

«Μια είδηση τραγική. Για όσους γνωρίζαμε τον ίδιο και την οικογένειά του ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό το πολύ τραγικό γεγονός. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Χρήστο Κυριαζή πριν περίπου τέσσερα χρόνια όταν και συνεργαστήκαμε.

Ήταν συγκλονιστική εμπειρία να είσαι μαζί του πάνω στη σκηνή αλλά και κάτω. Ένας άνθρωπος πολύ ιδιαίτερος, γλυκός, ερωτικός, πραγματικά μοναδικός. Ήμουν από μικρός θαυμαστής του και μετά φίλος του. Ναι γνώριζα ότι τα πράγματα μέρα με τη μέρα δυσκόλευαν. Το πάλευε τα τελευταία δύο χρόνια με πάρα πολύ αξιοπρέπεια. Αρχοντική συμπεριφορά απέναντι στο τέρας. “Έφυγε” με το κεφάλι ψηλά.

Ήταν επιθυμία του να μη νοσηλευτεί και να “φύγει” στο σπίτι του. Δεν ήθελε να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο, παρότι η κατάστασή του χειροτέρευε μέρα με τη μέρα», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.