Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του Χρήστου Κυριαζή

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του Χρήστου Κυριαζή

Θλίψη έχει σκορπίσει εδώ και κάποιες ώρες η είδηση πως ο αγαπημένος τραγουδιστής, Χρήστος Κυριαζής, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Οι συγγενείς του και οι φίλοι του από τον καλλιτεχνικό χώρο δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως "έφυγε" ο Χρήστος Κυριαζής, ενώ σύμφωνα με τον Χρήστο Μενιδιάτη, η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή ήταν να "φύγει" ήσυχα στο σπίτι του, όπως και έγινε.

Οι λεπτομέρειες για την κηδεία του Χρήστου Κυριαζή

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η κηδεία του Χρήστου Κυριαζή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 12:00, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή

Σε ηλικία 68 ετών έφυγε από την ζωή ο Χρήστος Κυριαζής, σκορπώντας ανείπωτο πένθος. Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν και δημόσια ήταν η Βάνα Μπάρμπα.

Μια από τις επιτυχίες του τραγουδιστή, ήταν το «Έχω Κλάψει», το οποίο είχε γράψει για έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες που έζησε, την Βάνα Μπάρμπα.

Η ίδια που βγήκε κλαμμένη στο Super Κατερίνα λόγω της απώλειας του, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Χρήστο.. καλό ταξίδι. Σευχαριστω που υπήρξες στην ζωή μου...μου έμαθες πολλά... ήσουν σπουδαιος».

Συντετριμμένη η Βάνα Μπάρμπα