Σαν να είναι ένας άλλος - Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του Χρήστου Βασιλόπουλου

Δεν θα τον αναγνωρίζαμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σαν να είναι ένας άλλος - Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του Χρήστου Βασιλόπουλου

Μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του έκανε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας μαζί με τον γιο και την σύντροφό του.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly τσάκωσε και απαθάνατισε πρόσφατα τον γνωστό ηθοποιό σε μια έξοδό του και σχεδόν δεν τον αναγνωρίσαμε.

Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε, έχει επιλέξει να αφήσει μούσια και να μακρύνει αρκετά τα μαλλιά του και η αλλαγή αυτή ίσως να είναι για τις ανάγκες ενός νέου ρόλου για την ταινία «Τυφλή πίστη», τα γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν σε Καλαμάτα και Μάνη ενώ συμμετέχει και στην ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας.

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Χρήστου Βασιλόπουλου

 Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του Χρήστου Βασιλόπουλου

«Έχω φάει πολύ λάσπη από μεγάλα δίδυμα ζευγάρια, οι οποίοι είναι παρουσιαστές»

Στον Γιώργο Σατσίδη και την εκπομπή “Ιστορίες του Hollywood” παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος πέταξε "καρφιά" σε πρωινή εκπομπή και συγκεκριμένα σε μεγάλο ζευγάρι της τηλεόρασης.

Όπως εξομολογήθηκε, του έχουν ρίξει πολύ λάσπη λόγω της απόφασης του να πάει στο Λος Άντζελες και να ανοίξει και εκεί τα "φτερά" του στο χώρο της υποκριτικής.

«Έχω φάει πολύ λάσπη από τα πρωινάδικα και από μεγάλα δίδυμα ζευγάρια, οι οποίοι είναι παρουσιαστές. Κανένας παρουσιαστής και καμία παρουσιάστρια δεν κοιτάζει να δει τι credits έχεις πριν μιλήσει και πριν ανοίξει το στόμα του και πριν πει… κοίτα ο Βασιλόπουλος είναι στο Λος Άντζελες και κάνει τον κομπάρσο. Στην αρχή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Χρήστος  Βασιλόπουλος σεξουαλική παρενόχληση

Πρόσθεσε επίσης: «Ήταν πολύ άσχημο για μένα να ακολουθώ το όνειρό μου και να βλέπω τη συνέχεια της ελληνικής πορείας μου σαν πορεία στο Λος Άντζελες να κατακρίνεται. Δεν περίμενα καν από μεγάλους δημοσιογράφους που είναι στα πρωινά, σε μεγάλα κανάλια, να μην είναι ενημερωμένοι πριν ανοίξουν το στόμα τους κα να ρίχνουν τόση λάσπη ακατάπαυστα». Ενώ, να σημειώσουμε πως ο ηθοποιός για διαφήμιση έχει πάρει πάνω από 30 χιλιάδες ευρώ.