Χρήστος Μάστορας: Έσπασε την σιωπή του για τον χωρισμό του με την Χριστίνα Παπαδέλη - "Δεν είμαι ερωτευμένος άρα..."

Επιβεβαίωσε το τέλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρήστος Μάστορας: Έσπασε την σιωπή του για τον χωρισμό του με την Χριστίνα Παπαδέλη -

Σας το είχαμε αποκαλύψει καιρό τώρα και ο Χρήστος Μάστορας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας το βράδυ της Πέμπτης 11/11 στον αέρα του Ενώπιος Ενωπίω.

Ο τραγουδιστής για πρώτη φορά αποκάλυψε πως χώρισε με την επί δυο χρόνια σύντροφό του Χριστίνα Παπαδέλη - και μάλιστα το τέλος ήταν άκρως επεισοδιακό (δείτε εδώ τι έγινε) - με μια ατάκα...

“Εμπνέομαι κυρίως στην απώλεια ή στο τέλος ενός έρωτα και αναζητώ πολλές φορές το δράμα σε μια σχέση, αυτό βέβαια δεν είναι πάρα πολύ καλό για τη σχέση, με εμπνέει ο πόνος, συνήθως προκαλώ καταστάσεις που δεν είναι σωστές για να γράφω, το κάνω υποσυνείδητα, πρέπει να το δουλέψω χρειάζεται διαλογισμό και ψυχανάλυση. Τώρα δεν είμαι ερωτευμένος, είναι η ώρα να γράψω” κατέληξε ο Χρήστος Μάστορας.

“Δεν σκέφτομαι τον γάμο, δεν έχω βρει την κατάλληλη ακόμα” τόνισε ο τραγουδιστής, ενώ με ιδιαίτερο χιούμορ σημείωσε ότι είναι έτοιμος για προξενιό.

“Τα παιδιά τριγυρίζουν συνεχώς στο μυαλό μου, μια κορούλα θα την ήθελα κάποια στιγμή” είπε και πρόσθεσε… “πρέπει να πάρουμε και το επίδομα”.

Η πρώτη και τελευταία κοινή εμφάνιση του Χρήστου Μάστορα με την Χριστίνα Παπαδέλη

Ένα γραφικό εκκλησάκι στην Παλαιά Φώκαια, την Παναγία Καταφυγιώτισσα, επέλεξαν οι δύο Ολυμπιονίκες μας, Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση, για να βαφτίσουν τις κόρες τους το απόγευμα του Σαββάτου. Λόγω της πανδημίας είχαν αλλάξει τα σχέδιά τους να βαφτίσουν τη μεγαλύτερη Σοφία πέρυσι το καλοκαίρι και είχαν αποφασίσει όταν πια ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Δεκέμβριο και η δεύτερη “πριγκίπισσά” τους, να κάνουν μια κοινή βάφτιση.

Λίγο πριν από τις έξι, οι δύο γονείς αρκετά συγκινημένοι έφτασαν στο μικρό εκκλησάκι κρατώντας στην αγκαλιά τους τις κόρες τους, με τις δύο γιαγιάδες, τη μητέρα του Λευτέρη, Σοφία, και της Βασιλικής, Ελένη, από τις οποίες πήραν τα ονόματα οι νεοφώτιστες, να τους ακολουθούν συγκινημένες. Φίλοι και συγγενείς είχαν μαζευτεί από νωρίς στο προαύλιο της εκκλησίας δίπλα στη θάλασσα, που ήταν διακοσμημένο σε ροζ και άσπρες αποχρώσεις, ενώ τριαντάφυλλα και ορτανσίες στα ίδια χρώματα δημιουργούσαν ένα εντυπωσιακό στεφάνι γύρω από την κολυμπήθρα (δείτε εδώ βίντεο).

Οι μικρές ήταν ιδιαίτερα χαρούμενες λίγο πριν ξεκινήσει το Μυστήριο, με τη μεγαλύτερη, μάλιστα, να τρέχει γύρω από το εκκλησάκι και τον μπαμπά Λευτέρη, που της έχει αδυναμία, να προσπαθεί να την ακολουθεί στο παιχνίδι της. Το κλίμα άλλαξε όταν μπήκε στην κολυμπήθρα, αλλά ο νονός της, ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας, μαζί με τον έτερο νονό της Βασίλη Λαζαρίδη, κατάφεραν αμέσως να την ηρεμήσουν. Η δεύτερη βάφτιση ξεκίνησε λίγο αργότερα αλλά αυτήν τη φορά η μικρότερη Ελένη είδε την όλη διαδικασία σαν... παιχνίδι. Με λευκά καπέλα και με τις μπομπονιέρες στα χέρια οι καλεσμένοι γεύτηκαν στη συνέχεια γλυκά και ζαχαρωτά για να ευχηθούν και στις δύο να ζήσουν καλότυχες και ευτυχισμένες.

Τα τελευταία δύο χρόνια, όσο κράτησε δηλαδή η σχέση τους, ο Χρήστος Μάστορας και η Χριστίνα Παπαδέλη (την οποία γνωρίσαμε και από την συμμετοχή της στο “My style rocks”) είχαν κρατήσει χαμηλούς τόνους στην σχέση τους και απέφευγαν δηλώσεις και τα φώτα της δημοσιότητας. Για πρώτη φορά επίσημα ως ζευγάρι τούς είδαμε στη συγκεκριμένη βάφτιση , όπου ο τραγουδιστής ήταν και ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα.

Χρήστος Μάστορας Χριστίνα Παπαδέλη

“Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω αν μου έχει ξυπνήσει το πατρικό ένστικτο, σίγουρα, όμως, μου ξύπνησε το ένστικτο του νονού”, δήλωσε, αποφεύγοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά!