Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

«Στο βούλευμα δεν υπάρχουν...» - Η απάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την παραπομπή σε δίκη

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

«Στο βούλευμα δεν υπάρχουν...» - Η απάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την παραπομπή σε δίκη
News 12.11.2021 09:51
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

O Πέτρος Φιλιππίδης σύμφωνα με την απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, παραπέμπεται σε δίκη για έναν βιασμό και τρεις απόπειρες. Ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος επικοινώνησε με το Mega Καλημέρα και εξέφρασε τη θέση που παίρνει η μεριά του ηθοποιού.

Tο βούλευμα υιοθετεί την πρόταση του εισαγγελέα, σύμφωνα με την οποία «τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χωρίς να προκύπτει η ύπαρξη φιλικής σχέσης μεταξύ τους, ούτε να υφίσταται κίνητρο συκοφάντησης του κατηγορούμενου προκειμένου να αποκτήσουν δημοσιότητα καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα καταγγελλόμενα και εάν πράγματι ο στόχος των παθουσών ήταν να αποκτήσουν δημοσιότητα θα είχαν καταγγείλει τις εν λόγω αξιόποινες πράξεις σε προγενέστερο χρονικό διάστημα όταν βρίσκονταν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας».

Η τοποθέτηση της μεριάς του Πέτρου Φιλιππίδη

«Στο βούλευμα δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, παρά μόνο οι αφηγήσεις των καταγγελλουσών, που τις επαναλαμβάνουν ως μάρτυρες οικεία πρόσωπα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Mega Καλημέρα ο δικηγόρος του ηθοποιού.

"Είχα μελανιάσει από τα χτυπήματα του Πέτρου Φιλιππίδη! Με χτύπαγε με το ακουστικό στον ώμο μου"

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Πέμπτης (4/11) ο Γιώργος Ψάλτου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην τραυματική εμπειρία που έζησε με τον Πέτρο Φιλιππίδη την περίοδο της θεατρικής τους συνεργασίας.

«Δεν ήθελα το θέμα να πάρει δημοσιότητα. Είχα πει στον δικηγόρο μου να μη φανεί ούτε το όνομά μου. Στη συνέχεια μου είπε ότι θα βγει για να δώσει μια συνέντευξη τον παρακάλεσα να μην αποκαλύψει το όνομά μου και το σεβάστηκε απόλυτα. Είναι ο Γιώργος Γεραρής ο δικηγόρος ο οποίος για να παρουσιάσει αυτή την καταγγελία, δεν μου πήρε χρήματα. Μετά τη συνέντευξη του δικηγόρου, ο κόσμος κατάλαβε για ποιον μιλούσε, χωρίς να έχει αναφέρει το όνομά μου.

Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον γνώρισα μέσω του Χρήστου Σιμαρδάνη, ο οποίος με πρότεινε ως συνεργάτη του προκειμένου να καλύπτω εξωτερικές του δουλειές. Εκεί συνεργαστήκαμε με τον Πέτρο Φιλιππίδη για πρώτη φορά. Όταν η συνεργασία μας πέρασε στο θεατρικό κομμάτι, μπαίνοντας μαζί του στο θέατρο σύντομα είδα πως είχα να κάνω με έναν άλλο άνθρωπο. Μεταμορφωνότανε…

Παραμονή της πρεμιέρας ανακοινώνεται σε μένα και στην κοπέλα που παίζαμε μαζί σε αυτή τη σκηνή, ήταν μια σκηνή ανάκλησης στη συγκεκριμένη παράσταση στο θέατρο “Φον Δημητράκη” ότι θα τρώμε ξύλο. Το ακούσαμε αυτό, ότι θα φάμε ξύλο, θεατρικό θα είναι…Και ξεκινάει το όλον…Και δεν είναι θεατρικό αυτό που συμβαίνει είναι ξύλο κανονικό. Στο γραφείο του υπήρχε ένα παλιό τηλέφωνο από αυτά τα βαριά, εκεί λοιπόν με χτύπαγε με το ακουστικό στον ώμο μου. Το σταμάτησε αυτό μετά τον πρώτο μήνα γιατί είχα μελανιάσει από τα χτυπήματα. Ήταν ένα αποδεικτικό στοιχείο και εκεί το σταμάτησε, την υπόλοιπη συμπεριφορά του όμως τη συνέχισε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έχω μετανιώσει για τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη! Μιλούσε άσχημα, αυταρχικά»

Λευτέρης Ελευθερίου: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης φώναζε πολύ! Δεν άντεχα τις φωνές του"

Share