"Διαβάζω ότι σε παράτησε γιατί είσαι γριά και δεν μπορείς να κάνεις παιδιά" - Ξέσπασμα άνευ προηγούμενου από την Καινούργιου

Στον αέρα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Παρασκευής (12/11) η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της εκπομπής της, με αφορμή την αντίδραση της Νάταλι Κάκκαβα για τη δημοσίευση που έκανε μετά τον εμβολιασμό του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η παρουσιάστρια λοιπόν θέλησε να πάρει θέση και μεταξύ άλλων να αναφερθεί στα αρνητικά μηνύματα που δέχεται η ίδια στα social media, προτείνοντας τον κόσμο να σταματήσει να ασχολείται.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

«Με όλη μου την αγάπη, γιατί ασχολείται; Αν σας πω εγώ τι ακούω κάθε μέρα για όποιο θέμα μπορείτε να φανταστείτε… Αλλά αν κάτσω να απαντήσω σε όλους αυτούς, που δεν είμαι και στα καλύτερά μου, έχω τα δικά μου προβλήματα, θα αρρωστήσω, θα ταβλιαστώ. Μην ασχολείστε.

Θέλετε να σας πω τι σχόλια έχω κάθε μέρα στο Twitter; Στο Instagram; Ότι σε παράτησε γιατί είσα γριά και δεν μπορείς να κάνεις παιδιά, σε άφησε και τώρα δεν θα μπορείς να κάνεις παιδιά, σε χώρισε γιατί έχει άλλη.

Είναι τόσα τα προσβλητικά σχόλια που δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, που τα διαβάζεις και στεναχωριέσαι και λες για ποιον λόγο υπάρχει τόση τοξικότητα; Τι έχω κάνει; Δεν είναι καλά ο κόσμος, αυτοί που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία έχουν πρόβλημα».

«Φοβήθηκα! Κάποιος θέλει να μου...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Καινούργιου μετά τη ζημιά στο αμάξι της

Δύσκολες ώρες πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου όταν μετά το τέλος της εκπομπής της, όταν βγήκε στο πάρκινγκ για να φύγει, είδε πως άγνωστος χάραξε με κλειδί την μια πλευρά του αυτοκινήτου της.

H παρουσιάστρια, εξοργισμένη με το περιστατικό, δε δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της με μία ανάρτησή βίντεο στο Instagram. «Υπέροχοι άνθρωποι χάραξαν όλο μου το αμάξι με κλειδί. Δεν έχω λόγια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια σήμερα 10/11 το έκανε θέμα στον αέρα του Super Κατερίνα και αποκάλυψε ότι το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της και όχι όσο βρισκόταν στο κανάλι, όπως έγραψαν πολλοί.

«Το μοιράστηκα με εσάς στο Instagram πιο πολύ γιατί φοβήθηκα. Έχω πάρει καινούργιο αυτοκίνητο. Το ήθελα χρόνια. Πήγαινε η δουλειά μου καλά και το πήρα με πολλή αγάπη και πολύ κόπο. Δεν είμαι και η καλύτερη οδηγός του κόσμου, αλλά το προσέχω. Μένω στα βόρεια προάστια, οπότε το πρωί που έφυγα από το σπίτι είδα μια γρατσουνιά, αλλά επειδή είχα αργήσει δεν έδωσα σημασία. Έφτασα στο κανάλι και έκανα την εκπομπή.

Προς Θεού δε συνέβη τίποτα μέσα στο κανάλι. Εδώ υπάρχει ασφάλεια. Φεύγοντας όταν σταμάτησα να βάλω βενζίνη, με ρώτησαν “τι έχει συμβεί κυρία Καινούργιου;”. Κατεβαίνω και βλέπω πως το αμάξι μου ήταν χαραγμένο με κατσαβίδι ή μαχαίρι. Μετά το πήγα σε ειδικό. Μάλιστα έχουν προσπαθήσει να μου ξηλώσουν τον προφυλακτήρα. Δεν πήγαν να το διαρρήξουν. Ήταν κάτι που αρχικά με φόβισε.

Ελπίζω να ήταν τυχαίο. Για ποιον λόγο τέτοια τοξικότητα; Κάποιος χωρίς να του έχω κάνει τίποτα να θέλει να μου κάνει ζημιά με αυτόν τον τρόπο; Τι να πω παιδιά; Δε μπορώ να φανταστώ τι τοξικότητα υπάρχει στον κόσμο. Υπήρχαν και άλλα καλά αυτοκίνητο δίπλα στο αυτοκίνητό μου. Απλά να πω ότι στενοχωρήθηκα και φοβήθηκα. Τι λόγος υπάρχει; Να είμαστε καλά. Λαμαρίνες είναι και θα φτιαχτούν» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.