Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου - Χάραξαν το αυτοκίνητό της

Ανέβασε βίντεο από την καταστροφή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου - Χάραξαν το αυτοκίνητό της

Λίγο αφού τελείωσε τη σημερινή (9/11) εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε από τα στούντιο του ALPHA και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό της, όπου συνειδητοποίησε πως κάποιοι άγνωστοι το είχαν χαράξει.

H παρουσιάστρια, εξοργισμένη με το περιστατικό, δε δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της με μία ανάρτησή της στο Instagram, ενώ χθες (8/11) κατά τη διάρκεια της εκπομπής, κάποιοι προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Υπέροχοι άνθρωποι χάραξαν όλο μου το αμάξι με κλειδί. Δεν έχω λόγια», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στην ανάρτησή της.

Το βίντεο από το αυτοκίνητο της Κατερίνας Καινούργιου

"Συγγνώμη, με ρωτούσαν αν έχω παιδιά" - Το απρόσμενο τηλεφώνημα στον αέρα του ALPHA

Ένα αρκετά απρόσμενο τηλεφώνημα δέχτηκε κατά την διάρκεια της σημερινής (9/11) της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα από το Παρίσι.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια -που ζήτησε δημόσια συγγνώμη- παρόλο που βρισκόταν στον αέρα δεν δίστασε να απάντήσει στη κλήση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλέ με παίρνουν από το Παρίσι…»

Λίγο αργότερα, αφού ολοκληρώθηκε το τηλεφώνημά της, είπε πως την πήραν από την Γαλλία καθώς ετοιμάζεται να πάει μαζί με τις φίλες της ταξίδι: «Συγγνώμη, με ρωτούσαν αν έχω παιδιά» ανέφερε μάλιστα.

«Έχουμε μιλήσει με την Κατερίνα και...» - Αποκάλυψη για τις φήμες χωρισμού Καινούργιου - Τσαγκρίδη

Από την ημέρα που ξεκίνησαν οι φήμες σχετικά με τον χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη έπειτα από 3 χρόνια σχέσης, έχουν γίνει αρκετές αποκαλύψεις σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσα τους.

Μετά λοιπόν τις δηλώσεις που έκανε ο κολλητός φίλος της παρουσιάστριας, Νίκος Κοκλώνης στο Happy Day, το λόγο πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ανέφερε πως ήρθε σε επικοινωνία με την ίδια.

«Επειδή έχουμε μιλήσει με την ίδια την Κατερίνα και ξέρουμε. Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίσεις. Έχουν τα πάνω και τα κάτω. Προφανώς για να το λέει και ο Νίκος και για να υπάρχουν και κάποιες φήμες… Μπορεί να έχει υπάρξει ένας καβγάς, αλλά στις μεγάλες σχέσεις που μετράνε χρόνια αυτά συμβαίνουν. Το λέω γιατί τελευταία κυκλοφόρησε έντονα η φήμη πως έχουν χωρίσει οριστικά.

Όταν ένα ζευγάρι είναι χρόνια και ταιριάζει, μπορεί να υπάρχει μια κρίση και να ξεπεραστεί. Επειδή ταιριάζουν ο Φίλιππος με την Κατερίνα και έχουν μοιραστεί πολύ ωραίες στιγμές, ευχόμαστε να είναι μια κρίση και να τα ξαναβρούν σύντομα. Η Κατερίνα ποτέ δεν έχει κρυφτεί και όταν αυτό συμβεί θα το επικοινωνήσει η ίδια με τον κόσμο» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.