Αριστομένης Γιαννόπουλος: "Έσπασε" την σιωπή της η φημολογούμενη σύντροφός του - "Μετά τα δημοσιεύματα..."

Διέψευσε ή επιβεβαίωσε την σχέση τους;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αριστομένης Γιαννόπουλος:

Στο Happy Day μίλησε το πρωί της Παρασκευής (12/11) η κοπέλα που φημολογείται πως βρίσκεται σε σχέση με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, λίγο μετά τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η μελαχρινή καλλονή θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να αποκαλύψει πως δεν υπάρχει σχέση ανάμεσα σε εκείνη και στον γνωστό πλαστικό χειρούργο.

Η απάντηση της φημολογούμενης συντρόφου του Αριστομένη Γιαννόπουλο

«Γνωριζόμαστε με τον Αριστομένη γιατί είμαι πελάτισσά του. Έλειπα αρκετό καιρό γι’ αυτό δεν είχαμε βρεθεί νωρίτερα. Στα μπουζούκια βρεθήκαμε με κοινή παρέα.

Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εμένα και σε εκείνον.Επικοινώνησα μαζί του μετά τα δημοσιεύματα που μας θέλουν ζευγάρι και μου είπε ότι έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν να του προσάψουν σχέση, επειδή είχε βγει έξω με κάποια κοπέλα».

Η Παναγιώταρου έμαθε on camera για τη νέα σχέση του πρώην της - «Δεν μου έχει πει κάτι»

Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (29/10) στον αέρα του Happy Day, όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πληροφορήθηκε on camera από τη δημοσιογράφο της εκπομπής πως ο πρώην σύζυγός της, Αριστομένης Γιαννόπουλος, έχει προχωρήσει τη ζωή του.

Το πρώην ζευγάρι έχει καταφέρει να διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις μετά το διαζύγιο. Μάλιστα, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος δε δίστασε να την αποθεώσει στις πιο πρόσφατες δηλώσεις του (δείτε εδώ τι είπε).

«Στη ζωή είναι όλα πιθανά, δεν κλείνουμε πόρτες ποτέ, πολλές φορές τις αφήνουμε μισόκλειστες γιατί δεν ξέρουμε πότε θα χρειαστεί να ξαναμπούμε», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος τη ρώτησε για το νέο πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή του πρώην συζύγου της: «Ότι έχει κάτι άλλο ήδη στην προσωπική του ζωή; Δεν μου έχει πει κάτι, από εσάς το μαθαίνω. Του εύχομαι γενικά οποιαδήποτε επιλογή να είναι σωστή και αξιοπρεπής γιατί του αξίζει», είπε έκπληκτοι.