Φώτης Σεργουλόπουλος: "Με σοκάρουν τα κοινωνικά κοκοράκια! Όλα αυτά συμβαίνουν από αμορφωσιά και ηλιθιότητα"

Έντονο το ξέσπασμα του ηθοποιού για τις καταγγελίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φώτης Σεργουλόπουλος:

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε στην podcast εκπομπή του Αντώνη Κωνσταντάρα και του Παύλου Τουμπέκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα metoo (δείτε εδώ και τις πρόσφατες δηλώσεις του για τις καταγγελίες).

Την ίδια στιγμή, ο παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε για το πως πέρασε τις περιόδους του lockdown και τα εν λόγω αποσπάσματα προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (12/11) στο Πρωινό.

Οι δηλώσεις του Σεργουλόπουλου

«Όταν έγινε το μπαμ με τις καταγγελίες δεν σοκαρίστηκα καθόλου, ήμουν πολύ υποστηρικτικός. Με σοκάρει περισσότερο η κοινωνική αντίδραση, παρά το ίδιο το γεγονός. Με σοκάρει που υπάρχουν ακόμα υποστηρικτές αυτών των ανθρώπων. Με σοκάρουν τα κοινωνικά κοκοράκια. Όλα αυτά πιστεύω ότι συμβαίνουν από αμορφωσιά και ηλιθιότητα. Οι άνθρωποι όταν είναι αμόρφωτοι είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Το παιδί μου έζησε τα δύο lockdown και επειδή ήταν κάτι τραγικό θα προτιμούσα να είχε σταματήσει ο χρόνος των σπουδών και να μην κάνανε τηλεκπαίδευση. Έστω για μία χρόνια τουλάχιστον. Οι μεγαλύτερες τύψεις που έχω είναι για αυτό το χρονικό διάστημα. Θέλω να φύγει από το μυαλό μου και θέλω να επανορθώσω στη σχέση μου με το παιδί μου».

Η ανάρτηση όλο νόημα για την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Coming Out

Με αφορμή την μέρα που τιμάται η Παγκόσμια Ημέρα Coming Out, όταν δηλαδή LGBTQI+ άτομα δηλώνουν το σεξουαλικό τους προσανατολισμό, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε μια σημαντική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής θυμήθηκε το δικό του coming out που έκανε πριν από χρόνια στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου. Ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τις προτιμήσεις του στην προσωπική του ζωή.

Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Τρίτης (12/10) ανέβασε μία φωτογραφία από την εκπομπή στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «11 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Coming Out. Ήμουν ανοιχτός πάντα στους φίλους και την οικογένειά μου. Το δικό μου coming out το 2011».