"Δεν είμαι απλά έξαλλη..." - Εξωφρενών η Μπέττυ Μαγγία με τον σύζυγό της στον αέρα του OPEN

"Δημήτρη μου…δεν το περίμενα"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα παράπιονά της δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια η Μπέττυ Μαγγίρα προς τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη στον αέρα μάλιστα της σημερινής (12/11) της εκπομπής.

Με αφορμή ένα βίντεο το οποίο είχε δημοσιεύσει η Ιωάννα Μαλέσκου και βλέπουμε στο πλάι τον νέο της σύντροφο, Κωνσταντίνο Δανιά να την τραβάει με drone, η παρουσιάστρια βγήκε από τα ρούχα της, μιας και κάτι παρόμοιο δεν της έχει κάνει ποτέ ο αγαπημένος της.

Το παράπονο της Μαγγίρα στον σύζυγό της

«Αυτό ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Αυτή η κοπέλα που έχει ένα σύντροφο ούτε ένα χρόνο και την τραβάει με drone. Δεν είμαι απλά έξαλλη, δε θα βγω από τα ρούχα μου, δε θέλω να μου φέρεται ένα ηρεμιστικό να το πιω…. Εγώ 20 χρόνια τώρα με τον Μάζη, ούτε ένα drone; Δημήτρη μου…δεν το περίμενα… 20 χρόνια…

Του δίνω κινητό να με τραβήξει μια φωτογραφία – τραβάει ωραίες φωτογραφίες αυτό του το αναγνωρίζω -και βαριέται και αυτή η κοπέλα είναι δυο μήνες, πόσο είναι με αυτόν και την τραβάει με drone; Εγώ πως θα φύγω να πάω σπίτι μου; Ποια θετικά να κρατήσω;».

Η on air συγκίνηση της Μπέττυς Μαγγίρα

Αυτή η περίοδος για την Μπέττυ Μαγγίρα είναι αρκετά δύσκολη καθώς έχασε την μητέρα της πριν από λίγες ημέρες. Βέβαια, όλο αυτό δεν την έχει κρατήσει πίσω από το να είναι στην καθημερινή εκπομπή που παρουσιάζει μέσα από την συχνότητα του Open.

Έτσι λοιπόν, στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε δηλώσεις ο Μάριος Γιαννάκου ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάβαση του η στον Όλυμπο μαζί με την Ελευθερία Τόσιου, ένα εγχείρημα που συγκίνησε το πανελλήνιο πριν από ένα χρόνο ακριβώς.

«Η προσπάθεια του Νίκου Παπαγγελή στον Όλυμπο μου έδωσε έμπνευση. Δεν τον βοήθησα καθόλου… ο άνθρωπος περπατούσε μπροστά και έδειχνε τον δρόμο. Το ψυχικό απόθεμα του Νίκου Παπαγγελή είναι αδιαμφισβήτητο και ο ίδιος αποτελεί παράδειγμα ζωής. Κάνει τον κόσμο ομορφότερο».