Χρήστος Μάστορας: Με ξανθό μοντέλο του GNTM μετά τον χωρισμό του με τη Χριστίνα Παπαδέλη

Δεν πρόλαβε καλά καλά να χωρίσει...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χρήστος Μάστορας: Με ξανθό μοντέλο του GNTM μετά τον χωρισμό του με τη Χριστίνα Παπαδέλη

Ο χωρισμός του Χρήστου Μάστορα με τη Χριστίνα Παπαδέλη φαίνεται πως είναι οριστικός. Το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία χρόνια ωστόσο αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους. Οι δυο τους δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη τοποθέτηση ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν είναι πια μαζί.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε στο Ενώπιος Ενωπίω όπου βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης (11/11) πως δεν είναι ερωτευμένος (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

Το νέο πρόσωπο στη ζωή του Χρήστου Μάστορα

Το μεσημέρι της Παρασκευής λοιπόν (12/11), η εκπομπή Love it παρουσίασε ένα ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο, ο Χρήστος Μάστορας όχι απλά έχει ξεπεράσει τον χωρισμό του με την Χριστίνα Παπαδέλη αλλά έχει ήδη ένα νέο πρόσωπο στο πλευρό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, το πρόσωπο αυτό είναι μία πρώην παίκτρια του GNTM, της οποία το όνομα βέβαια δεν έχει βγει ακόμα στη δημοσιότητα.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό του με τη Χριστίνα Παπαδέλη

Τις τελευταίες ημέρες έχουν βγει στην δημοσιότητα πολλά δημοσιεύματα σχετικά με την σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Χριστίνας Παπαδέλη καθώς οι φήμες χωρισμού ολοένα και φουντώνουν καθώς έχει γίνει και unfollow και από τις δυο πλευρές στο instagram.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να παραχωρήσει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου μίλησε για τα επαγγελματικά του ενώ αναφέρθηκε και στα προσωπικά του. Ο Χρήστος Μάστορας ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Δεν γνωρίζω πότε θα ξεκινήσουμε. Κάπου θα είμαστε τον χειμώνα αλλά πάντα ξεκινάμε λίγο αργότερα και τελειώνουμε αργότερα από τους άλλους. Η σχέση μου με την Τάμτα είναι αδερφική».

Σχετικά με την τηλεόραση αλλά και μια ενδεχόμενη συμμετοχή στη Eurovision, είπε: «Δεν έτυχε να με δείτε κάπου τηλεοπτικά. Πρόταση έτυχε αλλά δεν πέτυχε. Η Eurovision είναι καλή ιδέα αλλά δεν τη βλέπω να υλοποιείται». Τέλος, ο Χρήστος Μάστορας αρκέστηκε να δηλώσει για τα προσωπικά του: «Είμαι πολύ καλά».