Κάτια Ταραμπάνκο: Ήρθε σε άβολη θέση όταν ρωτήθηκε για τον γάμο

Ποια ήταν η αντίδρασή της;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κάτια Ταραμπάνκο: Ήρθε σε άβολη θέση όταν ρωτήθηκε για τον γάμο

Πριν από λίγο καιρό η εκπομπή «Glam Wars» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN, έκανε πρεμιέρα. Ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι καθόλου θετικά.

Μεταξύ άλλων, στην σημερινή εκπομπή ο Παντελής Τουτουντζής έκανε ένα σχόλιο στην Κάτια Ταραμπάνκο λέγοντάς της πως όταν γίνει νυφούλα θα έχει την ομάδα της έτοιμη. Ποια ήταν η αντίδρασή της;

Οι δηλώσεις του Παντελή Τουτουντζή για την Ταραμπάνκο

«Κάτια νομίζω ότι έχουμε περάσει το τεστ εγώ και ο Τομ και όταν γίνεις νυφούλα, πρώτα ο θεός, έχεις την ομάδα σου έτοιμη», είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής και η Κάτια Ταραμπάνκο απάντησε: «Πρώτα ο θεός όπως είπες, αλλά ναι την έχω την ομάδα μου έτοιμη».

«Αρκεί να έχεις βρει τον γαμπρό. Τον έχουμε βρει; Είμαστε κοντά;», ρώτησε στη συνέχεια ο Παντελής. «Πρώτα απ’ όλα η δουλειά. Έχουμε καιρό», απάντησε η Κάτια Ταραμπάνκο, με εμφανή την αμηχανία στο πρόσωπό της.

"Όταν ήρθα στην Ελλάδα δέχθηκα μπούλινγκ στο σχολείο για την καταγωγή μου"

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/10) η Κάτια Ταραμπάνκο. Η ίδια που έκανε και μια τρομερή αλλαγή στα μαλλιά της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μπούλινγκ που υπέστη σε μικρότερη ηλικία.

«Όταν ήρθα στην Ελλάδα δέχθηκα μπούλινγκ στο σχολείο. Παιδάκια ήμασταν και όλα κάνουμε λάθη. Δέχθηκα για την καταγωγή μου κυρίως. Δεν θυμάμαι όμως να έκλαιγα ποτέ, από μικρή ήμουν ένα δυναμικό παιδί. Ήμουν δηλαδή τσαμπουκαλού και δεν μάσαγα πάρα πολύ.

Θυμάμαι ότι που και που με ενοχλούσαν αλλά είχα και τους γονείς μου που μου εξηγούσαν ότι κάνουν κάποια λάθη και γω πρέπει να προχωρήσω. Να μην το παίρνω μέσα μου. Είμαι 70% Ελληνδα και 30% Ουκρανή. Την αγαπώ την Ελλάδα και τη νιώθω πατρίδα μου».