Βίκυ Καγιά για DWTS: «Μου επιτρέπουν να είμαι ο εαυτός μου, δεν με πιέζουν»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά για DWTS: «Μου επιτρέπουν να είμαι ο εαυτός μου, δεν με πιέζουν»

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» παραχώρησε δηλώσεις η Βίκυ Καγιά καθώς την Βλέπουμε στο νέο της επαγγελματικό βήμα, παρουσιάζοντας κάθε Κυριακή το DWTS.

Μάλιστα, λίγο πριν αρχίσει τις πρόβες της για τον χορό της με την Στεφανία και το Γιώργο Καράβα δήλωσε: «Πού με βρίσκει πάλι ο χορός εμένα πες; Χορεύω πάντα και παντού!».

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά

«Το πρόγραμμα μου φέτος είναι τελείως διαφορετικό και έχω χρόνο για τα παιδιά μου και τον εαυτό μου. Κάνω γιόγκα, κάνω πιλάτες και μαγειρεύω. Έχω πολύ καλό μεταβολισμό και τρώω λίγο από τα πάντα και δεν παχαίνω», είπε και συνέχισε μιλώντας για το διαφορετικό κόνσεπτ που παρουσιάζει φέτος.

«Έρχεται σύντομα ο καιρός που θα χορέψω και εγώ στο DWTS. Ξεκινάμε πρόβες για τον χορό μου. Θα με προβάρει ο Τζέισον Ροδίτης. Αγαπώ πολύ το live και έχω κάνει και ειδικά μαθήματα για αυτό στην Αμερική.

Το DWTS είναι ένα οικογενειακό πρόγραμμα με θετικό πρόσχημα και νιώθω πολύ τυχερή που το κάνω. Είμαι ήρεμη, μου επιτρέπουν να είμαι ο εαυτός μου, δεν με πιέζουν».

Η Βίκυ Καγιά παίρνει θέση για τον τσακωμό των κριτών στο DWTS

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star έκανε το πρωί της Τρίτης (2/11) η Βίκυ Καγιά, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει για ακόμα μία φορά την κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Στέφανο Δημουλά και την Μαρίνα Λαμπροπούλου στο live του DWTS.

«Διαφωνίες υπάρχουν παντού. Όπως διαφωνείς στη μόδα, διαφωνείς και στο χορό, και στο τραγούδι. Δεν γίνεται να τα βλέπουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.