Idols: Ο Σάκης Ρουβάς έκανε πρεμιέρα με το πιο λαμπερό αστέρι του κινηματογράφου, την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ξεπέρασε όχι μόνο την γυναίκα και την ηθοποιό αλλά και...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Idols: Ο Σάκης Ρουβάς έκανε πρεμιέρα με το πιο λαμπερό αστέρι του κινηματογράφου, την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Το βράδυ της Παρασκευής 12/11, η εκπομπή «Idols» έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, όπου στο τιμόνι της παρουσίασης είναι ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος θέλησε να κάνει και την πρώτη του ανάρτηση. Μάλιστα, η πρώτη εκπομπή είναι αφιερωμένη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Τα πρώτα λόγια του Σάκη Ρουβά

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Ηλάμψη της ήταν έμφυτη. Την ακολούθησε από τα πρώτα της βήματα και δεν την εγκατέλειψε ποτέ. Οι ταινίες εξακολουθούν να προβάλλονται από την τηλεόραση και να συγκινούν γενιές και γενιές που μεγάλωσαν και συνεχίζουν να μεγαλώνουν μαζί της».

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Τύπος δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται μαζί της. Μια προσωπικότητα σύμβολο, μια σταχτοπούτα με χρυσά μαλλιά. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ξεπέρασε όχι μόνο την γυναίκα και την ηθοποιό αλλά και τον τίτλο της εθνικής σταρ».

Το υπέρογκο ποσό που λάμβανε για κάθε ταινία της η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Στην κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" και στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (7/10) συνάδελφος και φίλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Νίκος Τσούκας.

Ο ίδιος εδώ και πολλά χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και από τον χώρο του θεάτρου και ζει στο Λευκαντί Ευβοίας. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα χρήματα που κέρδιζαν οι ηθοποιοί που μεσουρανούσαν και συγκεκριμένα στο ποσό που λάμβανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

“Η Αλίκη μας αναβάθμισε. Ήταν ο Γκάλης του κινηματογράφου. Ήταν γεννημένη σταρ. Δεν υπήρχε δεύτερη. Ο φακός την ήθελε λες και ήταν αδέρφια. “Η μοναδική που έπαιρνε εκείνα τα λεφτά. Έπαιρνε 1 εκατομμύριο εκείνη την εποχή. Μια φορά στη Θεσσαλονίκη, έδωσε σε μια ταξιθέτρια να μοιράσει τα αυτόγραφα γιατί ήταν μικρός ο χώρος και δεν χωρούσαν να μπουν και ο κόσμος ήθελε τόσο πολύ να την αγγίξει που ανέβηκαν πάνω στη σκηνή και ρίχνουν το σκηνικό κάτω". Δείτε εδώ και την ανάρτηση του γιου της για τα γενέθλιά της.