«Τους βλέπεις να πιάνονται στα χέρια...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τον διαζύγιο των γονιών του

«Είναι κάποια πράγματα που σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τους βλέπεις να πιάνονται στα χέρια...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τον διαζύγιο των γονιών του

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ήταν ένας από τους ανθρώπους που μίλησαν στην λαμπερή πρεμιέρα της εκπομπής Idols, του Σάκη Ρουβά, η οποία ήταν αφιερωμένη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, μίλησε για τις όμορφες καθώς και για τις άσχημες στιγμές που πέρασε με τους γονείς του.

Όπως εξήγησε, οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι, ωστόσο υπήρξαν στιγμές που τα πράγματα μεταξύ τους ξέφευγαν και οι καυγάδες τους ήταν πολύ μεγάλη.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για το διαζύγιο των γονιών του

«Ήταν σκληρή περίοδος γιατί είδα και σκληρά πράγματα μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι 5 - 6 χρονών και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, είναι κάποια πράγματα που σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Σου μένει ένα τραύμα και το κουβαλάς αυτό.

Η Αλίκη με τον Δημήτρη, μία τσακωνόντουσαν και μία που ήταν πάλι μαζί. Έζησα και ωραίες στιγμές, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί. Έζησα και περιοδείες μαζί τους. Πήγα στην Αμερική το 1985, όπου παίζανε οι δυο τους το “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα”. Τότε ένιωσα πολύ ωραία, ήταν οι γονείς μου ερωτευμένοι», είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Αλίκη Βουγιουκλάκη Δημήτρης Παπαμιχαήλ

«Σε θεωρώ μεγάλο σταρ αλλά σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη κανείς άλλος»

Πρεμιέρα έκανε χθες 12/11 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ η εκπομπή «Idols» με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά. Μεταξύ άλλων, η πρώτη εκπομπή ήταν αφιερωμένη στη ζωή της εθνικής σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν για την αξέχαστη ηθοποιό ήταν και ο δημοσιογράφος – πολιτικός, Γιώργος Λιάνης σε μια ιδιαίτερη συνάντηση με τον Σάκη Ρουβά.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε αγαπάω Σάκη μου, σε θεωρώ μεγάλο Έλληνα σταρ, θεωρώ εξίσου μεγάλο Έλληνα σταρ και τον Κούρκουλο, μα κανένας άλλος δεν ήταν σαν την Αλίκη, ήταν η απόλυτη σταρ, χωρίς να είναι μύθος».