Θλίψη στην κηδεία του Χρήστου Κυριαζή - Τραγική φιγούρα η Βάνα Μπάρμπα

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θλίψη στην κηδεία του Χρήστου Κυριαζή - Τραγική φιγούρα η Βάνα Μπάρμπα

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται η κηδεία του Χρήστου Κυριαζή στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών (δείτε εδώ την επιθυμία της οικογένειάς του). Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδιστή συγκεντρώθηκαν να πουν αγαπημένοι του φίλοι και συγγενείς.

Τραγική φιγούρα ήταν φυσικά και η Βάνα Μπάρμπα, η οποία εμφανίστηκε με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι. Η ηθοποιός είχε σχέση με τον Χρήστο Κυριαζή, ωστόσο στη συνέχεια κράτησαν μία πολύ σχέση η οποία έγινε βαθιά φιλία.

Το "παρών" έδωσε και η Σάσα Σταμάτη, η οποία επίσης ήταν στενή φίλη του τραγουδιστή καθώς και ο σχεδιαστής, Μάκης Τσέλιος.

Φωτογραφίες από την κηδεία του Χρήστου Κυριαζή

Κηδεία Χρήστου Κυριαζή Σάσα Σταμάτη
Κηδεία Χρήστου Κυριαζή Μάκης Τσέλιος
Κηδεία Χρήστου Κυριαζή Βάνα Μπάρμπα
Χρήστος Κυριαζής κηδεία

Η τελευταία επιθυμία του Χρήστου Κυριαζή

Στην εκπομπή Love it μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος αναφέρθηκε στον θάνατο του καλού του φίλου και συνεργάτη, Χρήστου Κυριαζή. Ο τραγουδιστής εξήγησε μεταξύ άλλων πως επιθυμία του Κυριαζή ήταν να πεθάνει ήσυχα στο σπίτι του.

«Μια είδηση τραγική. Για όσους γνωρίζαμε τον ίδιο και την οικογένειά του ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό το πολύ τραγικό γεγονός. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Χρήστο Κυριαζή πριν περίπου τέσσερα χρόνια όταν και συνεργαστήκαμε.

Ήταν συγκλονιστική εμπειρία να είσαι μαζί του πάνω στη σκηνή αλλά και κάτω. Ένας άνθρωπος πολύ ιδιαίτερος, γλυκός, ερωτικός, πραγματικά μοναδικός. Ήμουν από μικρός θαυμαστής του και μετά φίλος του. Ναι γνώριζα ότι τα πράγματα μέρα με τη μέρα δυσκόλευαν. Το πάλευε τα τελευταία δύο χρόνια με πάρα πολύ αξιοπρέπεια. Αρχοντική συμπεριφορά απέναντι στο τέρας. “Έφυγε” με το κεφάλι ψηλά.

Ήταν επιθυμία του να μη νοσηλευτεί και να “φύγει” στο σπίτι του. Δεν ήθελε να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο, παρότι η κατάστασή του χειροτέρευε μέρα με τη μέρα», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.