Φάνηκαν όλα - Το αποκαλυπτικό πλάνο παίκτριας του The Bachelor 2

Ξέφυγε στο μοντάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φάνηκαν όλα - Το αποκαλυπτικό πλάνο παίκτριας του The Bachelor 2

To The Bachelor 2 είναι το ριάλιτι που έχει καταφέρει να ξεσηκώσει το τηλεοπτικό κοινό ήδη από πέρυσι, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα. Άλλοι το λατρεύουν και άλλοι σπεύδουν να καταδικάσουν κάθε πλάνο και κάθε ατάκα που κυκλοφορεί.

Κάπως έτσι λοιπόν, τις τελευταίες μέρες έχει γίνει θέμα συζήτησης στα social media, το αποκαλυπτικό πλάνο μίας παίκτριας, το οποίο ξέφυγε στο μοντάζ και προβλήθηκε κανονικά στο επεισόδιο.

Το αποκαλυπτικό πλάνο παίκτριας του The Bachelor 2

Ο λόγος για τη Φένια, η οποία φόρεσε ένα εξαιρετικά κοντό σορτσάκι με αποτέλεσμα να φανούν σε πανελλήνια εμβέλεια τα οπίσθιά της.

Φένια Bachelor αποκαλυπτικό πλάνο

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής: Αυτή είναι τελικά η νικήτρια του Bachelor 2;

Στο Vanda's blog του Youweekly.gr εδώ και αρκετό καιρό σας έχουμε αποκαλύψει ποια είναι τα ονόματα των κοριτσιών του The bachelor 2 που φτάνουν στην τελική τριάδα (δείτε τα εδώ) και βρίσκονται μια ανάσα από την καρδιά του Αλέξη Παππά οπότε... καλό είναι να μιλάμε ανοιχτά από εδώ και πέρα!

Η Άννα, η Γιώτα και η Αθηνά New York είναι οι τρεις κοπέλες που κατάφερε να ξεχωρίσει ο εργένης και οι τέσσερις τους βρίσκονται ήδη στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης όπου αύριο, Παρασκευή 12/11 ξεκινούν και τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού!

Το Youweekly.gr επειδή είναι χιλιόμετρα μπροστά κάθε φορά στην ενημέρωση, σας έχει αποκαλύψει επίσης ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια (δείτε εδώ φωτογραφία που βρίσκεται στην αγκαλιά του Αλέξη Παππά) ΑΛΛΆ... πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο πως υπάρχει ανατροπή σε αυτό που όλοι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν πως η κοπέλα που κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον και τελικώς την καρδιά του Αλέξη Παππά είναι όχι η Άννα που ξέραμε μέχρι τώρα αλλά η Αθηνά New York!

Σαν Youweekly.gr δεν θέλουμε να πάρουμε ακόμα θέση μέχρι να είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε 100% την συγκεκριμένη είδηση! Ωστόσο, δεν μπορούσαμε να μην σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες αυτές...

Νικήτρια Bachelor 2

Αναμένεται, θα επανέλθουμε!

Ποια είναι η Αθηνά

Η Αθηνά του Bachelor 2 (όχι η ωμοφάγος Αθηνά) γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και έτσι, έρχεται απευθείας από την Αμερική. Είναι αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor, αφού άλλωστε δηλώνει ότι θέλει να παντρευτεί Έλληνα! Και γιατί να μην είναι αυτός ο Αλέξης μας;

Η Αθηνά πιστεύει πολύ στον Θεό και ονειρεύεται μια μέρα να αποκτήσει τη δική της οικογένεια και να μείνει για πάντα στην Ελλάδα που τόσο αγαπάει! Θέλει ο Bachelor να έχει μπράτσα, καλή καρδιά και να μην είναι τσιγγούνης.