Θρήνος για τον Δημήτρη Σταρόβα - Η ανακοίνωση της Ναταλί Κάκκαβα

Πολύ δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Δημήτρη Σταρόβα - Η ανακοίνωση της Ναταλί Κάκκαβα

Λίγο μετά την έναρξη του Όλα Γκουντ, η Ναταλί Κάκκαβα ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης Σταρόβας δε θα βρίσκεται σήμερα στο πλατό μιας και η αγαπημένη του μητέρα έφυγε από τη ζωή.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, έστειλε τα συλλυπητήριά της στον συνεργάτη της και μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την μητέρα του.

Η ανακοίνωση της Ναταλί Κάκκαβα για τον Δημήτρη Σταρόβα

«Ο αγαπημένος μας Δημήτρης Σταρόβας δεν είναι μαζί μας σήμερα. Χθες έφυγε από τη ζωή η μανούλα του, μία μαμά που την αγαπούσε πολύ, που της είχε τεράστια αδυναμία. Η μαμά Λίτσα. Που ήταν μάνα και πατέρας για τον Δημήτρη, μιας και δεν γνώρισε τον βιολογικό του πατέρα. Μία μαμά που έκανε τρεις δουλειές για να τον μεγαλώσει, που την είχε έννοια να την πάρει τηλέφωνο κάθε πρωί, την είχε στην καρδιά και στη ψυχή του. Δημήτρη, τα θερμά μας συλλυπητήρια. Να ‘σαι καλά να τη θυμάσαι. Καλό Παράδεισο» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα, ενώ πρόσφατα ο Δημήτρης Σταρόβας είχε κάνει μία σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Με πήρε 3 τα ξημερώματα η πρώην γυναίκα μου όταν διάβασε ότι "έφυγα"»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί της Κυριακής (17/10) ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα διάφορα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί ανά καιρούς για εκείνον.

Μάλιστα, περιέγραψε ένα δημοσίευμα που έφερε μεγάλη αναστάτωση στην πρώην σύζυγό του, καθώς από τον τίτλο πίστεψε πως πέθανε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση με υπέρογκο ποσό από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το Top Chef.

«Κάποιες φορές κάποιοι ξεπερνούν τα όρια. Δε μπορεί να γράφεις "Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Σταρόβας" για να πάρεις το click, και μέσα αναφέρει ότι έληξε μια συνεργασία. Με πήρε η πρώην γυναίκα μου στις 3 τα ξημερώματα.

Δεν μου έγινε πρόταση για το Ελλάδα έχεις ταλέντο. Περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή για το τι θα γίνει με το YFSF. Όταν πέρασε ο καιρός άρχισα να παίρνω τηλέφωνο και μου έλεγαν ότι εννοείται. Αλλά τελικά δεν εννοείται τίποτα. Δεν ενδιαφέρεται η άλλη πλευρά, δεν ενδιαφέρομαι και εγώ άλλο τόσο», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σταρόβας.