"Έχω τσιμπηθεί, το παραδέχομαι! Δεν λέω ψέματα" - Η απρόσμενη αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού

"Κόκκαλο" οι συνεργάτες της στον ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) η Ναταλία Γερμανού κατά την διάρκεια της εκπομπής της, με αφορμή την συνέντευξη της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη Vogue, στην οποία αντέδρασε για τα αρνητικά σχόλια που γίνονται για την ηλικία της.

Η παρουσιάστρια λοιπόν τοποθετήθηκε, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Τη θαυμάζω πολύ τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και μία ακόμα, την Πολίνα Πορίτσκοβα είναι δύο γυναίκες που μεγαλώνουν πολύ ωραία και δεν έχουν πειράξει στο πρόσωπό τους τίποτα.

Στο λέω εγώ που έχω τσιμπηθεί, το παραδέχομαι. Δεν λέω ψέματα στον κόσμο, να κοροϊδεύουμε τώρα τους ανθρώπους… Ενώ η Σάρα και η Πορίτσικοβα, επειδή βλέπω τις φωτογραφίες τους, είναι συνομήλικες και βλέπεις ότι μεγαλώνουν υπέροχα. Και λένε αυτή είναι η ρυτίδα μου, και έτσι είμαι και γουστάρω.

Τους βγάζω το καπέλο και υποκλίνομαι και να… Το έκανα πολύ αυθόρμητα γιατί πραγματικά έτσι θα έπρεπε… ίσως… Από την άλλη, ο καθένας όπως νιώθει» κατέληξε η Ναταλία Γερμανού, η οποία ενδέχεται να έχει κι έναν νέο ρόλο στον ALPHA.

Η αποκάλυψη της Γερμανού για τις επεμβάσεις

«Παλιόγρια όξω από την τηλεόραση» - Η αποκάλυψη της Γερμανού για τα προσβλητικά μηνύματα που λαμβάνει

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια συναντήθηκε με την Κατερίνα Καινούργιου και για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για όλα. Αναφέρθηκε στα θέματα της επικαιρότητας, όπως για παράδειγμα για το περιστατικό με τον Τάσος Ξιαρχό και τις κόντρες του Γρηγόρη Πετράκου.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για πρώτη φορά τα προσβλητικά μηνύματα που λαμβάνει τα τελευταία χρόνια στα social media. Όπως εξομολογήθηκε, χρήστες της κάνουν ηλικιακό ρατσισμό.

«Ίσως ο Τάσος το έκανε πάνω στον παρορμητικό του και δεν κατάλαβε πόσο λάθος είναι αυτό. Πόσο λάθος είναι το body shaming, το age shaming και γενικά κάθε είδους shaming», σχολίασε για το σάλο που ξέσπασε με τον χορευτή.

Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως σε νεαρότερη ηλικία ποτέ δεν υπέστη bullying.Αυτό όμως έχει αλλάξει τα τελευταία καθώς, πολλοί είναι αυτοί που της στέλνουν προσβλητικά μηνύματα για την ηλικία της.

«Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχω υποστεί. Το πόσες φορές έχω διαβάσει σχόλια όπως “παλιόγρια όξω από την τηλεόραση” και “τι θα γίνει με τους δεινόσαυρους” αυτό είναι ο ηλικιακός ρατσισμός. Εγώ την ηλικία μου πια δεν την κρύβω. Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να ελευθερωθώ από αυτό το πράγμα, Με το που το είπα ήταν σαν να είπα είμαι απολίθωμα του ζωολογικού κήπου. Η πιο συνηθισμένη κακία που θα μου γράψουν είναι το “γριά”».