Έσκασαν τα ευχάριστα για τον ηθοποιό του Σασμού, Θανάση Πατριαρχέα

Σε ετοιμασίες βάφτισης μαζί με την αγαπημένη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έσκασαν τα ευχάριστα για τον ηθοποιό του Σασμού, Θανάση Πατριαρχέα

Σε πελαγή ευτυχίας πλέουν αυτό το διάστημα ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου. Ο ηθοποιός του Σασμού αποκάλυψε -εκτός από το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA- πως βρίσκονται σε προετοιμασίες βάφτισης.

Η αποκάλυψη για την βάφτιση της δεύτερης κόρης του Πατριαρχέα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο “Secret” που κυκλοφορεί μαζί με τα “Παραπολιτικά” το ζευγάρι θα δώσει στην δεύτερη κόρη του το όνομα, Κύνθια.

Η Βίβιαν Δράκου μάλιστα μίλησε στην εφημερίδα για την επιλογή του ονόματος αυτού: «Ψάχναμε με τον Θανάση (Πατριαρχέα) ονόματα και καταλήξαμε σε αυτό, γιατί της ταιριάζει πολύ. Γιατί η Κύνθος είναι στη Δήλο, ήταν το αγαπημένο νησί των θεών και έχει ωραία ενέργεια. Έτσι, “κλειδώσαμε” αυτό το όνομα.

Σκεφτόμαστε να τις βαφτίσουμε το ίδιο χρονικό διάστημα, αλλά διαφορετικές μέρες, στο χωριό μας, στο Εξοχικό Κορώνης, που είναι κοντά στην Πύλο. Θέλουμε να κάνουμε παραδοσιακές βαφτίσεις και να ακολουθήσει γλέντι. Θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό και να πάρουμε την ευλογία, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι στα άμεσα σχέδιά μας, καθώς λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν υπάρχει χρόνος να γίνει όπως θέλουμε».

 Έσκασαν τα ευχάριστα για τον ηθοποιού του Σασμού, Θανάση Πατριαρχέα

Λίγα λόγια για τον Θανάση Πατριαρχέα

Γεννήθηκε το 1986 στην Καλαμάτα όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αποφοιτώντας κάποια χρόνια μετά. Κατόπιν έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Το 2010, σε ηλικία 23 ετών αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Έτσι πέρασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν από όπου αποφοίτησε το 2013, ξεκινώντας την πορεία του ως ηθοποιός.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο στην παράσταση «Περί Ζώων» της Ελφρίντε Γέλινεκ στο Θέατρο Τέχνης. Επίσης, ήταν μέλος της θεατρικής ομάδας LEGΩ, που κέρδισε την πρώτη θέση στο Scratchnight του Bob Theatre Festival το 2013. Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε στη δραματική σειρά «Δικαίωση» τη σεζόν 2014-2015 όπου υποδύθηκε ένα δημοσιογράφο, κάνοντας έκτακτες εμφανίσεις στη σειρά. Ακολούθησε η συμμετοχή του στη σειρά «Εθνική Ελλάδος» το 2015.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του Μιχάλη Μακρή στην καθημερινή σειρά του ANT1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα». Εκεί πρωταγωνιστεί μαζί με την Ντόρα Μακρυγιάννη και τη Μαριάννα Τουμασάτου από το 2018 μέχρι σήμερα.